Skocz do zawartości
Michal_93_krk

Gry tematyczne

Rekomendowane odpowiedzi

29 minut temu, MLODY26 pisze:

Jak uruchomić te gry? U mnie pojawia się czarny ekran i tylko x w kółeczku 

Spróbuj na PC i Firefoksie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ma ktoś jakąś sprawdzoną grę 3d gdzie możemy stworzyć charakteryzację postaci na podstawie zdjęcia? Z chęcią bym żonkę przerobił w takiej grze 🤔... ewentualnie macie jakieś sprawdzone strony gdzie można wstawić twarz do filmu? Kiedyś na telegramie był taki bot gdzie wstawiłem zdjęcie twarzy do filmu mojej żony,mega mnie to podjarało,ale już ten bot nie istnieje ...Pozwolę sobie wstawić tutaj tą przeróbkę

Filmik usunięty.

• Lubię 4
  • Wow! 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.09.2024 o 17:09, MLODY26 pisze:

Jak uruchomić te gry? U mnie pojawia się czarny ekran i tylko x w kółeczku 

Nic nie tracisz - strasznie nudne są

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.09.2024 o 14:45, MLODY26 pisze:

Pozwolę sobie wstawić tutaj tą przeróbkę

Nie powinieneś pozwalać sobie na wstawianie na forum tej przeróbki, gdyż było to niezgodne z Regulaminem Forum. Filmik usunęłam.

Więcej tego nie rób.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.09.2024 o 14:45, MLODY26 pisze:

A ma ktoś jakąś sprawdzoną grę 3d gdzie możemy stworzyć charakteryzację postaci na podstawie zdjęcia? Z chęcią bym żonkę przerobił w takiej grze 🤔... ewentualnie macie jakieś sprawdzone strony gdzie można wstawić twarz do filmu? Kiedyś na telegramie był taki bot gdzie wstawiłem zdjęcie twarzy do filmu mojej żony,mega mnie to podjarało,ale już ten bot nie istnieje ...Pozwolę sobie wstawić tutaj tą przeróbkę 

Jak dla mnie pomysł wątpliwy moralnie.  Wszystko byłoby jeszcze do przełknięcia, gdyby taka przeróbka miała być tylko do "użytku" osobistego i nikt poza Tobą i żoną nie zobaczyłby efektu końcowego. Jednak w większości mężczyźni, którzy szukają tego typu "nakładek" od razu myślą o podzieleniu się efektem z innymi panami. Sam to tu bezrefleksyjnie uczyniłeś, a kilkoro użytkowników to polubiło.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Można zobaczyć f95zone i gry pod tagiem netorare. Poza tym w 3d masz 3dxchat - tylko w tym przypadku comiesięczny abonament. 3dxchat warto pobawić się z uwagi na możliwość wzięcia udziału w role play i jeśli gracie w parze to można odegrać wirtualną scenkę, sprawdzić jak się przy tym czujecie bez ryzyka w irl.

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, ten_cuc pisze:

Istnieje wersja 3dX Chat, gdzie można grać za darmo :)

Ale online z ludźmi? Jak się nazywa?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...