Skocz do zawartości
Spider1107

Fantazja

Rekomendowane odpowiedzi

Moja żona pracuje już kilkanaście lat za granicą i przez kilka lat miała tam kochanka. Po pierwszym szoku i wielu wybuchach zazdrości jakieś dwa lata temu zauważyłem że zaczyna mnie podniecać myśl o niej z innym facetem, i zacząłem fantazjować.                                                           Jesteśmy nad morzem w J idziemy wieczorem na tańce do knajpki gdzie grają na żywo, zamawiam piwo i idziemy potańczyć po kilku kawałkach siadamy przy stoliku żeby odpocząć, chwilę później podchodzi facet koło pięćdziesiątki i prosi żonkę do tańca, idą na parkiet a ja obserwuję ich poczynania. Zauważyłem że po kilku kawałkach facet co raz bardziej swobodnie się zachowuje przy kolejnej wolnej piosence jego ręka zjechała na jej tyłeczek i że coś jej powiedział do ucha, wzruszyła ramionami coś mu odpowiedziała i zerknęła w moim kierunku. W końcu ogłosili krótką przerwę. Moja piękna wróciła do stolika, zapytałem jak jej się tańczyło, powiedziała że super i że Tomek tak się jej przedstawił zaproponował jej spacer na plażę, mój ptak od razu zareagował, poczułem jak robi mi się ciasno w spodniach i serce zaczyna szybciej walić. Zapytałem czy ma ochotę na taki wieczorny spacer z obcym facetem, powiedziała że jeśli się zgodzę to tak, oczywiście zgodziłem się, ale pod warunkiem że pójdę dyskretnie za nimi i będę ich obserwował. Przerwa się skończyła zaczęli grać a nowy kolega żony już mi ją porywał do tańca. Nie tańczyli długo, po dwóch kawałkach zauważyłem że ich jak wychodzą przed knajpkę, wstałem i poszedłem za nimi. Szli w kierunku plaży uliczką na której było niewiele lamp ja za nimi jakieś 50 metrów widziałem jak trzyma rękę na jej dupce, w pewnym momencie zniknęli mi za zakrętem, wiedziałem że do plaży już niedaleko. Gdy dotarłem do zakrętu ujrzałem wspaniały widok, moja żonka namiętnie całuje się z kolesiem, a on podciąga jej sukienkę wkłada ręce w majtki i mocno dociska ją do siebie. W pewnym momencie ona klęka przed nim rozpina mu spodnie, ja już od pewnej chwili z kutasem na wierzchu walę sobie jak szalony, ona w tym czasie wyciąga jego kutasa i zaczyna go pieścić ustami, bierze go co raz głębiej, nagle on ją podnosi z klęczek i odwraca tyłem do siebie, widzę jak ściąga jej majtki i wchodzi w nią ostro rucha ją tak kilka minut w końcu wychodzi z niej i strzela całą zawartością na jej nagą dupkę wylizała mu jeszcze pałę na koniec i zaczęli się zbierać do powrotu. Szybko się wycofałem i wróciłem do naszego stolika niedługo potem wrócili i oni. Moja piękna usiadła, zaczęła sączyć piwo i jak, podobało Ci się?  Zapytała. Jesteś wspaniała, kocham Cię powiedziałem. Wracamy do mieszkania, jestem zmęczona, powiedziała. To był cudowny wieczór.                                                                                                  Taka jest jedna z moich fantazji. Chciałbym żeby się kiedyś spełniła 

• Lubię 5
  • Wow! 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...