Skocz do zawartości
Pavel

Zmiana prawnej definicji gwałtu - już wkrótce.

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Zouza pisze:

No, to jasno określiłeś się jakie masz zdanie o kobietach i że Twoje zdanie jest najważniejsze, a już na pewno ważniejsze niż zdanie kobiety, choćby wzięte z szemranych portali mizoginów.

Gratuluję! Tak też można żyć. ;)

Nie wiem co brałaś, ale bredzisz. Znowu starasz się mi coś inputować. Teraz czekam na twoje badania, które obiecywałaś.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Janek12 pisze:

Nie wiem co brałaś, ale bredzisz. Teraz czekam na twoje badania, które obiecywałaś.

Janku, jeśli jeszcze do Ciebie nie dotarło - nie trzeba nic brać, by stwierdzić, że jesteś bardzo negatywnie nastawiony do kobiet, jest mnóstwo na forum Twoich postów, które to potwierdzają, nie tylko w tym wątku. Może zacznij brać to, o co mnie posądzasz - spojrzysz na świat z lepszym nastawieniem ;)

Badania załączę, chociaż wątpię by to cokolwiek dało w Twoim przypadku. Może gdybym była facetem to chociażbyś rzucił okiem, no ale nie jestem. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Zouza pisze:

Janku, jeśli jeszcze do Ciebie nie dotarło - nie trzeba nic brać, by stwierdzić, że jesteś bardzo negatywnie nastawiony do kobiet, jest mnóstwo na forum Twoich postów, które to potwierdzają, nie tylko w tym wątku. Może zacznij brać to, o co mnie posądzasz - spojrzysz na świat z lepszym nastawieniem ;)

Badania załączę, chociaż wątpię by to cokolwiek dało w Twoim przypadku. Może gdybym była facetem to chociażbyś rzucił okiem, no ale nie jestem. 

Jak kończą się argumenty, to zaczynasz się mnie czepiać personalnie :) Nie ma żadnych postów na tym forum, które potwierdzają, że jestem negatywnie nastawiony do kobiet. Jeżeli już, to jestem negatywnie nastawiony do części kobiet i to jest prawda. Nie podobają mi się np. zachowania części feministek, czy kobiety pomawiające mężczyzn. Zwracam uwagę na patologie. Po za tym jestem pozytywnie nastawiony do kobiet. Ale że takie osoby jak Ty będą broniły każdej kobiety, nawet tej popełniającej przestępstwo, to dochodzi do takich dyskusji. Czekam na te badania :) Będziesz je produkować przez noc, że od razu nie możesz dać do nich linka?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A nie zauważyłeś, że to to Twoje "argumenty" są ad personam?  No trudno, żebym tego nie widziała.

Mogę na szybko, analiza właściwie całego Świata, nie wyłączając Twojego ulubionego USA :)

https://oko.press/mitomanka-msci-sie-slysza-kobiety-oskarzajace-mezczyzn-o-gwalt-statystyki-mowia-innego

No ja bym chciała powołać się na szanowane źródła, a nie jakieś wykopy czy koledze koledze coś przy wódce ;) więc wybracz, że zajęło mi to kilkanaście minut. ;)

I jakbyś nie zauważył, bo przecież nie czytasz, albo nie rozumiesz co napisałam -  nie bronię każdej kobiety, to dochodzi do takiej dyskusji :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Zouza pisze:

A nie zauważyłeś, że to to Twoje "argumenty" są ad personam?  No trudno, żebym tego nie widziała.

Mogę na szybko, analiza właściwie całego Świata, nie wyłączając Twojego ulubionego USA :)

https://oko.press/mitomanka-msci-sie-slysza-kobiety-oskarzajace-mezczyzn-o-gwalt-statystyki-mowia-innego

No ja bym chciała powołać się na szanowane źródła, a nie jakieś wykopy czy koledze koledze coś przy wódce ;) więc wybracz, że zajęło mi to kilkanaście minut. ;)

I jakbyś nie zauważył, bo przecież nie czytasz, albo nie rozumiesz co napisałam -  nie bronię każdej kobiety, to dochodzi do takiej dyskusji :D 

A tak w ogóle - to dla mnie już koniec tematu. 

Nie ma sensu kopać się z koniem. ;) 

Ale powodzenia! 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Zouza pisze:

Z twojego źródła: Spośród 136 zgłoszonych przypadków napaści seksualnej, 8 okazało się fałszywych. Czyli wg tego źródła aż co siedemnasty przypadek jest fałszywym oskarżeniem. Coś pomyliłem?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Zouza Nie znalazłem tam informacji o tym ilu mężczyzn pomówiło kobiety, a o tym dyskutowaliśmy. Pomożesz mi znaleźć?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...