Skocz do zawartości
zlotyklos80

Czy też tak macie?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

na początek - nie mam doświadczenia niestety w zk. Żona nie chce słyszeć o innym. Od kilku lat nie współżyjemy i są tego efekty, tzn zaczęła się inaczej ubierać, coraz częściej rozmawia z obcymi facetami niby o niczym, bardzo często chodzi nago po domu, szczególnie po wieczornej higienie i zawsze drzwi do łazienki są otwarte na oścież.

Co do sexu to chyba nigdy jej nie odpowiadałem bo stosunki nie były dla Niej przyjemnością. Obecnie każe mi się samemu zadowalać a sama udaje że z kimś współżyje!!! 
W mojej głowie jest wtedy bardzo gorrąco!!!

kilka razy sugerowałem, żeby spróbowała z innym - jestem jej pierwszym, ale temat był ucinany.

Ale do rzeczy - obecnie masturbuję się przy zdjęciach żony, wyobrażam sobie różne historie związane z ZK z żoną w roli hotki.

I to jest coraz częstsze. Czy taki pomysł jest ok? Wręczam żonie wibrator, który ma na imię np. Tomasz ( To masz) i proszę by go użyła a sam czekam pod drzwiami może pomóc mi w jej przekonaniu, że z obcym będzie jej dużo lepiej niż z mężem?

Z góry dziękuję!

• Lubię 2
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytasz nas tu o coś,  o co powinieneś przede wszystkim zapytać swoją żonę. Cuckold, to zdecydowanie coś wspólnego i to bardzo, bardzo wspólnego. A ja w tym, co opisałeś, nie widzę u Was żadnego wspólnego mianownika w tym temacie. 

Wyprowadź mnie z błędu,  jeśli się mylę. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.09.2024 o 13:44, zlotyklos80 pisze:

Czy taki pomysł jest ok?

Opisałeś mniej więcej sytuację i pomysł się tak zasadniczo nie wiem na co tu ma być pomysł. W sensie, jaki jest Twój cel? Od tego bowiem zależy odpowiedź

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od kilku lat nie współżyjemy??? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A  odpowiada ci sytuacja że od kilku lat nie współżyjecie? Bo mam takie wrażenie (oczywiście mogę się mylić, bo nic o tobie nie wiem), że być może macie między sobą niezałatwiony ten temat i próbujesz.go "naprawić" cuckoldem.

Jeśli tak jest, to w mojej ocenie jest to średni pomysł, bo cuckold nie zastępuje ani szczerej rozmowy ani terapii czy wizyty u seksuologa a już napewno sam z siebie nie naprawia związków w których coś szwankuje.

Przeciwnie, im bardziej poukladany związek tym większa szansa na dojrzałą decyzję o wejściu w klimat i czerpania z niego.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

Więc po kolei.

Nie współżyjemy, gdyż żona nie odczuwa ze mną przyjemności. Przy odgrywaniu scenek było zupełnie inaczej, więc jest światełko w tunelu. 
Nie mamy niezałatwionych spraw.

Podczas rozmowy o kochanku, żona ma obawy co ludzie powiedzą jak to się wyda.

Temat pomocy specjalistycznej - seksuolog- był podejmowany ale też bez odzewu.

• Przytulam 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, zlotyklos80 pisze:

Nie współżyjemy, gdyż żona nie odczuwa ze mną przyjemności.

Temat pomocy specjalistycznej - seksuolog- był podejmowany ale też bez odzewu.

Nie mamy niezałatwionych spraw.

Dla mnie te 2 powyższe stwierdzenia trochę się wykluczają z tym trzecim, ale to oczywiście tylko moja opinia. Tak czy siak zupełnie szczerze życzę tobie/wam powodzenia i spełnienia. Pozdrawiam. 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...