Skocz do zawartości
Paulek

Zmiana planów wyjazdowych

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim,

Moją ogólna fantazją jest patrzeć jak inny facet zajmuje się moją żoną, ale do rzeczy. Po części historia prawdziwa a reszta jest już moją fantazją. Zaczynamy...

Od lipca z żoną planowaliśmy wyjazd w góry w jej urodziny czyli 6 września. Chcieliśmy znów wrócić do naszych dawnych tradycji po kontuzjach kolan i innych problemów zdrowotnych. Naszym wymarzonym miejscem jest dolina 5 stawów. Plan był wyjechać po pracy w piątek już do Zakopanego, iść na kolację urodzinowa spędzić miło czas we dwoje...

Następnego dnia wyruszyć w trasę na białkę a z tamtad do schroniska na dolinę, zostać tam na noc i w niedzielę popołudniu powrót. 

I tu zwrot akcji, od 1 do 15 września zostałem wydelegowany na szkolenie nad morze. Dowiedziałem się o tym w połowie sierpnia. Było mi strasznie smutno i nagle przyszła mi do głowy fantazja, aby inny facet się nią zaopiekował lub też spośród mężczyzn w schronisku lub na szlaku żona sobie wybrała.

Opowiedziałem żonie o mojej fantazji lecz jak zawsze usłyszałem stanowcze "zapomnij". 

Tak jak już pisałem albo znaleźć kogoś kto by się spodobał żonie na internecie lub może byłby jakiś przystojny dobrze zbudowany samotny taternik, który widząc samotną kobietę z plecakiem dołączy się do wędrówki i już miłą rozmową ją zaciekawił. Doszli by na szczyt, przeszli by się po dolinie tak jak to zawsze robiliśmy z żoną. Potem na obiad do schroniska i odpocząć gdzieś na łonie natury w słonku z fajnymi widokami. Mężczyzna cały czas dotrzymywał jej towarzystwa, rozmowa się kleiła, złapali by wspólne flow.

Żona dobrze wie że bardzo chciałem dostać zdjęcie lub filmik z zabawy jeśli by kogoś znalazła. Tak też zrobiła lecz na początek dostałem selfika z jakimś kolesiem. Był przystojny, wysoki z posturą sportowca lecz nie był nadmuchany. Był przytulony do niej od tyłu a żona uśmiechnięta i widać było w jej oczach odniecenie. Pod zdjęciem dopisek, proszę Kochanie coś dla Ciebie. Po odczytaniu wiadomości "nawet myśląc w tej chwili o tym i przelewając ta fantazje szarpią mnie mega emocje". 

Odowiedzialem jej " Cieszę się że jesteś szczęśliwa 😘. Tęsknię i baw się dobrze. Kocham Cię" 

Nie potrafiłem się skupić na niczym, myśli szarpią mnie nawet to pisząc a co dopiero gdyby to była prawda. 

Po jakiejś godzinie dostałem kolejna wiadomość tym razem z krotkim filmikiem. Gdzieś odpoczywali na kamieniach na filmie ujrzałem jak on leży a ona bierze rozpina mu pasek rozpina rozorek masuje go przez majtki z uśmiechem na twarzy i powoli zsówa. Ukazał się na wpół sztywny kutas i skomentowała. "Kochanie mam nadzieję że właśnie tego chciałeś" i zaczęła go masować tak abym widział jak sztywnieje w jej dłoniach, nachyliła się i delikatnie lizała czubek. Nagle koleś komentuje "Masz niesamowitą żonę" chycil ja za włosy i wcisną jej kutasa do ust. Słyszałem na filmie tylko stękanie kolesia i widziałem że jest większy od mojego. Film się urwał. 

5 minut później dostaje znów filmik jak kluczy przed nim z otwartymi ustami i zalewa jej twarz sperma spływała jej po twarzy na piersi które były juz odsłonięte. Wzięła go do ust i wyssała resztki. Na koniec wyslala mi buziaka i powiedziała że ma ochotę poczuć go w środku. Odpisałem jej że chętnie to zobaczę jak ją pieprzy, jak stęka. 

Na dłuższy czas zrobiła się cisza po około 3h dostałem filmik jak on jej robi minetke a ona jęczy i akurat dochodziła. 

Znów była dłuższa przerwa.  

Nie wytrzymałem i napisałem do żony jak się bawi. Napisała że po zabawach oralnych zeszli do schroniska zajęli miejsca na sali do spania a teraz piją winko i gadają. I wyslala mi selfika gdzie widać tego kolesia i jeszcze innego faceta siedzącego obok i widać że pozował też do zdjęcia. Dopisała że dołączył do nas jego kolega i że okazało się że zwolnił się pokój bo ktoś tam nie dotarł i kolega go wynajol i ich zaprosił do pokoju. Podniecenie znów natastalo. Niedość co 1raz przyprawiła mi rogi to jeszcze może być że z dwoma naraz. 

Już przysypiałem gdy nagle dzwoni do mnie żona i tylko usłyszałem że mogę sobie popatrzeć. Mega widok jak widziałem ją klęcząca w body i w ponczoszkach między nimi. Byłem w sumie zaskoczony że wzięła że sobą seksowna bieliznę. 

Było tylko lepiej byłem tak podniecony i od samego pulsowania doszedłem 2 razy. Ona miała kilka orgazmow i to 2 z wytryskiem. Jakiego jeszcze niewidzialem u niej. Owszem miewała już kilka wytryskow ze mną ale nie takimi. Widać była mega podniecona i szczęśliwa. Była zalana sperma od kilku ich orgazmow. Na koniec usłyszałem od facetów ze mam zajebistą sukę. 

• Lubię 15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze dwa akapity to część prawdziwa? ;)

W Tatrach jest tyle JP2, że tam jeśli seks to tylko małżeński i to w celach prokreacyjnych...

• Zmieszany 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.09.2024 o 09:27, Dark pisze:

Pierwsze dwa akapity to część prawdziwa? ;)

W Tatrach jest tyle JP2, że tam jeśli seks to tylko małżeński i to w celach prokreacyjnych...

Tak jest prawdziwe bez ściemy 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...