Skocz do zawartości
Ivica.asanovic

Co sądzicie o wprowadzeniu takich zasad w związku cuckold?

Rekomendowane odpowiedzi

PRAWA I OBOWIĄZKI STRON W UKŁADZIE CUCKOLD
Prawa kobiety w układzie cuckold.
Kobieta ma prawo do nieograniczonego flirtu, nawiązywania nowych relacji jak i przeistaczania starych relacji w bliższe.
Wchodzenia w krótsze lub dłuższe romanse a także umawiania jednorazowych seks-randek.
Prawo do minimum dwóch spotkań w miesiącu z kochankiem ( tym samym lub innym ).
Do dowolnych czynności seksualnych w tym wszelkich czułości, namiętności i wszystkiego na co ma ochotę kobieta i jej kochanek.
Traktowania partnera na spotkaniach jako tego drugiego, mniej istotnego na randce a co za tym idzie traktowanie kochanka priorytetowo.
Warunkiem jest brak uzasadnionego sprzeciwu partnera opisanego w "prawach partnera"

Obowiązki kobiety w układzie cuckold.
Obowiązkiem kobiety jest prowadzenie w pełni otwartych relacji względem swojego partnera jak i zakaz ukrywania czegokolwiek przed nim.
Ustalanie terminów jak i miejsc spotkań ze swoim partnerem a także jego formy tj spotkania "w trójkę" czy też "sam na sam"
Zerwanie relacji w momencie zablokowania jej przez partnera ( opisane w prawach partnera )

Prawa partnera (rogacza)
Partner ma prawo do wglądu we wszelkie prowadzone rozmowy jak i posiadanie wiedzy na temat wszystkich ustaleń jak i stosunku relacji kobiety z kochankiem na każdym jej etapie.
Do przebywania na każdym spotkaniu kobiety, chyba, że strony ustalą inaczej.
Pełnej współdecyzyjności w ustalaniu terminów jak i miejsc spotkań kobiety.
Prawo do zatrzymania lub zablokowania danej relacji na każdym jej etapie pod warunkiem merytorycznego uzasadnienia.
W szczególności w przypadkach odczuwania dłuższego dyskomfortu psycho-emocjonalnego.

Obowiązki partnera (rogacza)
Partner zobowiązuje się do nie ingerowania bez większego powodu w sposób nawiązywania jak i prowadzenia relacji przez kobietę ( poza wyjątkami o których mowa w prawach partnera )
Akceptacja bycia nr 2 na spotkaniach kobiety z kochankiem.
Stworzenia jej odpowiednich warunków do ewentualnych randek a także pomoc w ich przygotowaniu na każdą prośbę kobiety.

ZASADY LEKKIEJ DOMINACJI
Na życzenie kobiety na okres 14-30 dni może być uruchomiona zasada lekkiej dominacji. Za porozumieniem stron może być przedłużona o kolejny taki sam okres.
Np
-zobowiązanie partnera do czyszczenia partnerki po stosunku ( sposób ten wybiera kobieta ) Może to być wycieranie, mycie lub lizanie.
 -zobowiązanie partnera do sprawiania wszelkich przyjemności kobiecie w postaci przeróżnych pieszczot, które zażyczy sobie kobieta ( minetki, lizanie stóp itd )
- wyproszenie partnera z sypialni na czas nawet do 30 minut, który można zastosować w każdej godzinie randki.
- ograniczenie dostępu do seksu na czas do 1 tygodnia używając zamienników typu seks oralny lub zadowalanie ręką ( do decyzji kobiety ) oczywiście wyłączając sprawianie przyjemności kobiecie przez partnera.
- prawo kobiety do minimum 3 spotkań z kochankiem w miesiącu

ZASADY ZWIĘKSZONEJ DOMINACJI
Na prośbę kobiety partner może rozważyć zaakceptowanie takich zasad na okres od 14 do 30 dni co należy do jego decyzji. Po czym po zakończeniu tego okresu następuje minimum 30 dni przerwy.
- traktowanie partnera jako tego drugiego w układzie
- zobowiązanie partnera do wykonywania poleceń kochankom ( tj przygotowanie łóżka, kąpieli, pełne czyszczenie kobiety, podawanie napojów, drinków i posiłków na każde ich życzenie, bycie ich kierowcą itd )
- pełna dowolność w ustalaniu terminów spotkań z kochankiem jak i prawo do minimum 4 spotkań w miesiącu z kochankiem ( to partner musi się dostosować swój czas jeśli chce na tej randce być )
- zobowiązanie partnera do wykonania każdej czynności seksualnej wobec niej i sprawiania każdej wymyślonej przez nią przyjemności
- prawo do stosowania nagród i kar za dobrze lub złe wykonanie polecenia
- prawo do częściowego lub pełnego ograniczenia seksualnego partnera względem siebie ( wyłączając oczywiście sprawianie jej przyjemności ) w zamian pozwolenie na doprowadzenie przez samego siebie do orgazmu.

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, to już wiemy...🤭 .

A co kiedy to Kobieta jest Rogatka lub też żyje w związku/relacji nie zależnie od orientacji i płci.

Pozdrawiamy serdecznie 

Magda i Piotr 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pofantazjować zawsze można 😭. Nie ma w tym klimacie żadnych ustalonych zasad. Wszystko jest indywidualnie. Ogólnie widać, że "cienki" jesteś w klimacie aby takie "wywody" pisać. 

• Zmieszany 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Emotion seeker pisze:

Pofantazjować zawsze można 😭. Nie ma w tym klimacie żadnych ustalonych zasad. Wszystko jest indywidualnie. Ogólnie widać, że "cienki" jesteś w klimacie aby takie "wywody" pisać. 

Owszem. Jestem początkujący. Dlatego też zadałem pytanie. I miło było by się odnieść merytorycznie odnieść do treści zamiast produkować płytkie, personalne uwagi. 

• Lubię 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Emotion, a kto jest "gruby" i czy chciałbyś, by owa osoba ustalała zasady dla wszystkich (oczywiście musiałbyś wtedy się dostosować)?

Ivica, w jednym Emotion ma rację - to jest indywidualne. Jeśli Wam odpowiada to najważniejsze 🙂

• Lubię 7
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prawa i obowiązki są dość zdroworozsądkowe i myślę,  że w większości relacji zasady mniej więcej tak wyglądają.  Natomiast segment o dominacji jest wybitnie indywidualny i opiera się na konkretnych preferencjach seksualnych. Jeśli Wam to pasuje to ok.

Sam zamysł opracowywania praw, obowiązków,  zasad, poradników,  itp. pojawia się niekiedy w przypadku nietypowych relacji. Jeśli ktoś je pisze dla siebie to czemu nie. Jeżeli jednak sugeruje się je jako podstawy dla wszystkich,  to jestem na nie.

• Lubię 7
  • Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.08.2024 o 08:34, skrzat pisze:

Prawa i obowiązki są dość zdroworozsądkowe i myślę,  że w większości relacji zasady mniej więcej tak wyglądają.  Natomiast segment o dominacji jest wybitnie indywidualny i opiera się na konkretnych preferencjach seksualnych. Jeśli Wam to pasuje to ok.

Sam zamysł opracowywania praw, obowiązków,  zasad, poradników,  itp. pojawia się niekiedy w przypadku nietypowych relacji. Jeśli ktoś je pisze dla siebie to czemu nie. Jeżeli jednak sugeruje się je jako podstawy dla wszystkich,  to jestem na nie.

Ja coś takiego napisałem odnosząc się tylko do swojego przypadku. To nie jest ustawa, która obowiązuje wszystkich polskich obywateli żyjących w związkach cuckold 😁

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.08.2024 o 21:32, Zouza pisze:

Emotion, a kto jest "gruby" i czy chciałbyś, by owa osoba ustalała zasady dla wszystkich (oczywiście musiałbyś wtedy się dostosować)?

Ivica, w jednym Emotion ma rację - to jest indywidualne. Jeśli Wam odpowiada to najważniejsze 🙂

Ja jestem gruby. 
Mogę wziąć odpowiedzialność za ustalanie zasad kto jest gruby, za gruby, chudy i zbyt "chude kości". Oczywiście za odpowiednim wynagrodzeniem.

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...