Skocz do zawartości
adidas

Kodeks /regulamin?

Rekomendowane odpowiedzi

Moja chwila zostania cuckoldowym rogaczem zbliża się co raz większymi krokami. I nie ukrywam, że mam tysiące przeróżnych myśli, które przetaczają się przez moją głowę. Zastanawiam się w jakiej roli będzie mi najlepiej. Mnie ciągnie do umiarkowanej uległości, moja kobieta chce przede wszystkim urozmaicenia w postaci kochanka. Ale wiem też, że pewne elementy dominacji jak najbardziej przyswaja. I to jest ok. Ale mam pewne obawy aby to za daleko nie zaszło, żeby nie wylądować na jakimś marginesie bez możliwości powrotu do względnej normalności jeśli zechce jakiejś pauzy w tym całym cuckoldowym układzie. W związku z tym nasuwa mi się taka myśl czy nie fajnie było by stworzyć jakiegoś regulaminu dla wszystkich ze stron. Oczywiście wzajemnie ustalony przez dwie strony. Żeby nie było później żadnych niejasności i niedomówień. Chciałbym zatem zapytać czy ktoś takie coś kiedykolwiek stosował? Czy raczej działacie spontanicznie lub też umawiacie się ze swoimi partnerami /partnerkami "na gębę" i jakoś to działa? Zapraszam do dyskusji. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tylko w odniesieniu do ostatniego zdania...To chyba wszystko w takich relacjach jest "na gębę" i opiera się na zaufaniu. Oczywiście można sporządzać jakieś umowy czy regulaminy, ale to tylko jako część zabawy, a nie gwarancji czegoś.. Bo przecież nie pojdziesz  z tym do notariusza, a gdy nie bedzie tak jak  chcesz, to nie oddasz swojej kobiety do sądu ( swoją drogą takie kodeksy i regulaminy nie mają mocy prawnej). Innymi słowy można sobie dla przyjemności coś spisać, ale z pewnością nie zabezpieczy to przed niejasnościami czy marginalizowaniem jak mówisz, bo to zależy tylko od osób, a nie od regulaminów.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W moich związkach swing / cuckold mieliśmy porozumienie ustne, które działało.

W przypadku dominacji dobrze jest jednak jasno i precyzyjnie określić granice oraz ustalić hasło(-a) bezpieczeństwa.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja planuję właśnie stworzyć coś takiego co jasno wytyczylo by granice swobodę mojej kobiety jak i ewentualnie elementy dominacji jeśli ona zechce w tę stronę iść. Oczywiście ona będzie musiała w pełni go zaakceptować. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...