Skocz do zawartości
mw.wpr.1312

Popiszę o mojej hotce bez tabu

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, trochę nie wiem jak mam się za to zabrać…

Moja kobieta ma 36 lat, ja jestem o te 6 lat młodszy. Wiecznie mam ochotę na seks, a ona z kolei nieustannie mi go odmawia.
Nie mam jakiś super wielkich rozmiarów, bo 16 cm a do tego ona nie ma ze mną orgazmów. Zaczęła teraz regularnie chodzić na treningi personalne. Wychodzi na nie w stringach i legginsach, kręci mnie to, mam w głowie że po prostu zaspokaja ją ten trener, bo my sex mamy 1/2 razy w miesiącu…. To możliwe, aby kobieta miala takie zerowe wręcz potrzeby?

początkowo mieliśmy dużo sexu, nasz związek był w swoich początkach wypełniony seksem. Z tego braku bzykania zacząłem się nakręcać na cuckold, a teraz mnie to bardzo podnieca. Ucina wiecznie temat sexu, nie chce mówić o swoich fantazjach. Jeśli już jest to trwa 5 minut i chce żebym szybko kończył…

Jej ex miał dużego kutasa, na pewno robiła mu rimming, a mi nigdy nie dała analu… ciągle mi go odmawia. Jeśli już zgadza się na sex, to mam wrażenie że wcale go nie potrzebuje…

Zastanawiam się, czy pomogłoby by to jakby pojawił się ktoś trzeci. Partner, który jej dogodzi i da porządny orgazm. Chciałbym żeby zajął się nią naprawdę wielki kutas. Chętnie popiszę o tym tu oraz na priv. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...