Skocz do zawartości
mlodzi_oni

Bull, kochanek, para?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wraz z moją Panią szukamy kochanka/bulla bądź pary do zabaw w klimacie cuckold/femdom/dominacja.  Potencjalny Pan musi być konkretnie nastawiony na zadowolenie Pani/Pań i nie może się krępować w obecności mojej jako uległego. Dobrze aby przy parze do zabaw Panią kręciły klimaty dominacji i femdom i pozwalała swojemu partnerowi na zadowolenie mojej Pani. 

Szukamy kogoś z doświadczeniem i otwartym umysłem na nowe zabawy i doznania aby się ciągle rozwijać. 
Jeśli chodzi o partnerów to szukamy osób w wieku 25-40 lat gdyż sami mamy: Pani 30 ja 32. Zależy nam na zdrowiu fizycznym jak i higienie osobistej potencjalnych partnerów. 

Najważniejsza sprawą jest to że potencjalni partnerzy muszą być z Lublina lub najbliższych okolic aby można było szybko zorganizować spotkanie gdy najdzie na to ochota wchodzą również w grę wspólne wyjazdy/weekendy itp. po dłuższej relacji.

Więcej szczegółów do ustalenia podczas rozmów prywatnych gdzie zapraszamy do autoprezentacji/krótkiego opisu o sobie+foto. Gdy ktoś nas zaciekawi na pewno się odezwie my. Nasze zdjęcia  można znaleźć w galeri Hotwife

Jeśli nie chcesz się spotykać a interesuje Cię tylko wirtualna znajomość to nie pisz do nas. Szanujmy swój czas 😁

• Lubię 4
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...