Skocz do zawartości
mariusex

Czy Bull wie że Ty wiesz o nim

Czy Bull wie że Ty wiesz o nim  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Bull wie że Wasz układ to cuckold

• Tak - od samego początku było to jasne
    • Tak - spotykamy się we trójkę, trudno żeby nie wiedział
    • Nie - ale chyba się domyśla
    • Nie - nawet ja (Rogacz) nie wiem kim on jest

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie czy nieinformowanie o takim układzie jest "na miejscu" i czy wtedy Bull jest Bullem? :P Hotka to miano kobiet świadomych swojej roli. Kobieta która zdradza swojego męża bez jego wiedzy to przecież nie jest Hotka.

Ale ogólnie taka sytuacja mimo iż dość nie fair mnie ciekawi...

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@MaryRose w pełni się zgadzam z tym co napisałaś ale wydaje mi się że czasami wygodne może być to żeby Bull nie wiedział szczegółów - zwłaszcza jak to nie ma być jakaś specjalnie długa relacja. Wielu facetów moim zdaniem może to płoszyć lub peszyć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Zwariowani Podpisujcie proszę swoje posty zgodnie z regulaminem tak aby było wiadomo które z Was pisze

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

30 minut temu, napisano:

Wielu facetów moim zdaniem może to płoszyć lub peszyć.

Pytanie czyj to problem. Ja osobiście jestem wyznawca zasady otwartych kart wobec wszystkich zaangażowanych osób. Ułatwia to życie i pozwala uniknąć ewentualnych nieporozumień. Jeżeli ktoś nie chce lub nie potrafi uszanować mojego układu z żoną lub zwyczajnie taki układ mu/jej nie leży to z taką osobą do łóżka nie idę. Jeżeli źle by się czuł(a) jako "osoba trzecia" do układu ZK to nie będę go/jej oszukiwał po to aby poczuł(a) się lepiej i nie zrezygnował(a). Nikt nikogo do niczego nie zmusza i jeżeli wzajemne podejście nam się rozmija to mówi się po prostu trudno 

• Lubię 12
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli bull nie dźwiga tematu i deprymuje go świadomość że rogacz wie, to taki z niego bull jak z koziej dupy trąba... 

On.

• Lubię 5
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas od zawsze gramy w otwarte karty.. Co czasami faktycznie odstrasza potęcjalnych partnerów(przeważnie u kobiet nie wiedzieć czemu

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, napisano:

@MaryRose w pełni się zgadzam z tym co napisałaś ale wydaje mi się że czasami wygodne może być to żeby Bull nie wiedział szczegółów - zwłaszcza jak to nie ma być jakaś specjalnie długa relacja. Wielu facetów moim zdaniem może to płoszyć lub peszyć.

O ile raczej spotykam się z "klimatycznymi" to na prośbę i pozwolenie mojego faceta miałam kilka krótkich epizodów z mężczyznami spoza "klimatu", najczęściej uzgadnialiśmy że jestem wolna lub odgrywam rolę niewiernej dziewczyny (hehe) bo jakie było prawdopodobieństwo że spotkam "na mieście" kogoś "klimatycznego"?

I tak najczęściej się kończyło na kilku drinkach i wspólnym tańcu. :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On

U nas, do tej pory, zawsze spotykaliśmy się razem. 

To oczywiście, że każdy wiedział ?.

Ale parę razy fantazjowaliśmy o sytuacji, gdzie kochanek miał myśleć, że ja nic nie wiem ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dowiedział się w trakcie i szczęśliwy nie był. Okazało się że to mój były szef i dodatkowo kawał ch... w pracy, a tu tak taki numer mu wyszedł :) Dodam że nigdy nie pałał do mnie wielkim sentymentem  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...