Skocz do zawartości
Bergemy

Ciąża z bullem

Rekomendowane odpowiedzi

No i stało się to na co czekałem dosłownie lata, ale zarazem myśląc o tym ogarniał mnie strach i oblewał zimny pot. Moja żona zaszła w ciąże z wieloletnim kochankiem. Rozmawialiśmy o tym nie raz przez ostatnie lata, ale nigdy nie padł żaden termin i czy w ogóle do tego dojdzie. I doszło - dzisiaj mijają cztery tygodnie od zdażenia, gdzie kochanek żony napełnił ją swoim nasieniem i to skutecznie. Teraz u mnie walka myśli w głowie i godziny rozmów z nią o tym

• Lubię 5
  • Zauroczenie 2
  • Wow! 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, 666moon pisze:

A co Bull na to?

Ja chciałem tego od dawien dawna. Oczywiście teraz burza myśli w głowie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, 666moon pisze:

A co Bull na to?

Ja również jestem ciekawy!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje! Mam nadzieję że przekazał dobre geny, a młode wyrośnie na silne i zdrowe ;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, LaFayette pisze:

Gratulacje! Mam nadzieję że przekazał dobre geny, a młode wyrośnie na silne i zdrowe ;) 

Tez mamy taka nadzieje. Na razie jest euforia u zony i euforia polaczona ze strachem u mnie

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, Bergemy pisze:

Na razie jest euforia u zony i euforia polaczona ze strachem u mnie

A ja się zapytam: Co powoduje strach u Ciebie?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.08.2024 o 21:50, Dragonfly pisze:

A ja się zapytam: Co powoduje strach u Ciebie?

Co bedzie po narodzinach, czy czasem kochanek zony nie bedzie chcial w ktoryms momencie sie "wtracic"

• Lubię 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I to są w 100% uzasadnienie obawy. Biologiczny ojciec dziecka w każdym momencie ma prawo zechcieć brać udział w wychowaniu, być częścią jego życia, a Wy nie będziecie mieli prawa mu tego zabronić. Nie życzę Wam tego, ale powinniście zdawać sobie z tego sprawę.  

Czy poczyniliście z nim wcześniej jakieś konkretne ustalenia, decyzje związane dzieckiem?

• Lubię 7
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, Dragonfly pisze:

Biologiczny ojciec dziecka w każdym momencie ma prawo zechcieć brać udział w wychowaniu, być częścią jego życia, a Wy nie będziecie mieli prawa mu tego zabronić.

Nie do końca prawda, a na pewno polskie prawo na to inaczej patrzy.

W polskim prawie domniemuje się, że ojcem jest małżonek, a założenie to podważyć może jedynie procedura podważenia ojcostwa, która może rozpocząć albo jedno z małżonków, albo prokurator. Faktyczny, biologiczny ojciec dziecka nie ma możliwości zawnioskowania o to, żeby tą procedurę rozpocząć.

(Link do opracowania: https://palestra.pl/pl/czasopismo/wydanie/7-8-2012/artykul/dopuszczalnosc-ustalenia-ojcostwa-przez-ojca-dziecka-pozamalzenskiego ).

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...