Skocz do zawartości
Bergemy

Ciąża z bullem

Rekomendowane odpowiedzi

Z wszystkim się dogadaliśmy. Mąż uznał za swoje dziecko. Matka nie robiła problemów jak i również nie robiłem problemów ja.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Nectar-de-toro pisze:

Wszystko w porządku u mnie . Oswoiłem się z tym szybko 🫶

Pytanie bardziej dotyczyło autora postu 😉

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.08.2024 o 14:07, Bergemy pisze:

No i stało się to na co czekałem dosłownie lata, ale zarazem myśląc o tym ogarniał mnie strach i oblewał zimny pot. Moja żona zaszła w ciąże z wieloletnim kochankiem. Rozmawialiśmy o tym nie raz przez ostatnie lata, ale nigdy nie padł żaden termin i czy w ogóle do tego dojdzie. I doszło - dzisiaj mijają cztery tygodnie od zdażenia, gdzie kochanek żony napełnił ją swoim nasieniem i to skutecznie. Teraz u mnie walka myśli w głowie i godziny rozmów z nią o tym

A tak z ciekawości to sam możesz mieć dzieci czy nie?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może wstawisz jakieś zdjęcia z brzuszkiem? Czy ciałko Hotki bardzo się zmienia?  Jest większa ochota na seks z Bullem i Tobą?

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mówiąc to we wszystkich trzech ciążach miałem większą ochotę na seks. Ta "bezkarność" wtedy lania do oporu w cipce nakręcała mnie jeszcze bardziej do seksu. Kobiety mają za to zwiększona ochotę na seks w drugim trymestrze ciąży jak zauważyłem. Niedługo wstawię jakieś fotki z brzuszkiem z moich "dzieł" 😉🫶

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 2.11.2024 o 20:02, Nectar-de-toro pisze:

Wszystko w porządku u mnie . Oswoiłem się z tym szybko 🫶

A mnie z kolei ciekawi cała ta otoczka już po ustaleniach. Bo przecież to nie zawsze udaje się za pierwszym razem. Czasami trzeba czasu. W trakcie dni płodnych mieliście jakieś "sesje" seksu? 

No chyba, że za pierwszym razem po ustaleniach od razu pierwsze dni płodne i pierwszy stosunek. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przy obydwóch razach poszło za pierwszym razem w dni płodne 🙈 

Muszę na siebie uważać bo wynika że mam dobry "siew" 🤫

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...