Skocz do zawartości
adidas

Cuckold przyczyną rozstania

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem tuż przed rozpoczęciem relacji mojej kobiety z kochankiem. Nakręcony, podniecony ale również z pewnymi obawami ( chyba nikt rozsądny nie stwierdzi, że wątpliwości co do takiej decyzji nie targały jego psychiki ;) ) Z racji tego chciałbym zapytać czy ktoś z Was doświadczył tej najgorszej, negatywnej konsekwencji tej nieszablonowej zabawy jaką jest rozstanie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
42 minuty temu, adidas pisze:

chyba nikt rozsądny nie stwierdzi, że wątpliwości co do takiej decyzji nie targały jego psychiki

Mojej nie targały bo dobrze widziałem "z czym wchodzimy" w klimat.

Co do zaś głównego tematu to szerzej moje (i innych, w komentarzach) zdanie znajdziesz tutaj: 

https://www.cuckoldplace.pl/blogs/entry/548-przyszedł-zły-cuckold-i-rozpieprzył-związek-a-może-to-nie-on-subiektywnie-o-wpływie-zdrady-kontrolowanej-na-trwałość-związków/

42 minuty temu, adidas pisze:

Z racji tego chciałbym zapytać czy ktoś z Was doświadczył tej najgorszej, negatywnej konsekwencji tej nieszablonowej zabawy jaką jest rozstanie?

Większości osób które mogłyby odpowiedzieć twierdząco nie ma już na forum

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
44 minuty temu, Wichura pisze:

Mojej nie targały bo dobrze widziałem "z czym wchodzimy" w klimat.

Co do zaś głównego tematu to szerzej moje (i innych, w komentarzach) zdanie znajdziesz tutaj: 

https://www.cuckoldplace.pl/blogs/entry/548-przyszedł-zły-cuckold-i-rozpieprzył-związek-a-może-to-nie-on-subiektywnie-o-wpływie-zdrady-kontrolowanej-na-trwałość-związków/

Większości osób które mogłyby odpowiedzieć twierdząco nie ma już na forum

Szacun za dogłębną analizę problemu/ryzyka. Nic dodać, nic ująć. A co do obecności osób doświadczonych rozstaniem. To myślę, że równie dobrze mogą być też w kolejnych tego typu związkach. ;)

Choć zdaję sobie sprawę, że niektórych takie doświadczenia mogą  już trwale zniechęcić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Dziewczyna_z_sąsiedztwa pisze:

U mnie tak było i napewno są też inne takie osoby na forum i poza nim.

Ty zbyt mocno odleciałaś czy też partner nie poradził sobie z tym co sam wcześniej zaakceptował?

Jesli oczywiście mogę zapytać?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, adidas pisze:

Ty zbyt mocno odleciałaś czy też partner nie poradził sobie z tym co sam wcześniej zaakceptował?

Jesli oczywiście mogę zapytać?

Zapytać możesz,chociaż pytanie sugeruje jakiś zakładany przez Ciebie scenariusz, jakoby partner miał coś akceptować, a nie inicjować np. To znacznie bardziej skomplikowane i prywatne. Wypowiedziałam się, żeby podkreślić, że są takie osoby. A artykuły i komentarzw pisane na ten temat przez osoby, które tego nie doświadczyły to jedynie gdybanie.

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Dziewczyna_z_sąsiedztwa pisze:

Zapytać możesz,chociaż pytanie sugeruje jakiś zakładany przez Ciebie scenariusz, jakoby partner miał coś akceptować, a nie inicjować np. To znacznie bardziej skomplikowane i prywatne. Wypowiedziałam się, żeby podkreślić, że są takie osoby. A artykuły i komentarzw pisane na ten temat przez osoby, które tego nie doświadczyły to jedynie gdybanie.

Może niezbyt fortunnie zabrzmiało to pytanie. Nie było tematu 😉

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...