Skocz do zawartości
PerfectSlave

Wakacje z Bullem w Kamperze

Rekomendowane odpowiedzi

Nasz kochanek zabiera nas na 2 tygodniowe wakacje swoim kamperem. Tydzień przed wyjazdem mój ptaszek zostaje zamknięty w klatce. Bull zabiera nam obrączki ślubne, które zalane jego spermą lądują w zamrażarce. Mam zakaz dotykania żony od łokci w górę i powyżej kolan. Bull nakazuje nam zwracać się do siebie i mówić o sobie po imieniu. Nie możemy używać zwrotów takich jak:  żona, mąż kochanie itp. Dodatkowo daje Kamili pierścionek zaręczynowy z diamentem i każe go zawsze nosić. Podczas wyjazdu moja, żona ma grać jego narzeczoną a ja jej brata. Przez ten tydzień mamy się przyzwyczaić do nowych ról. Wprowadzone zasady obowiązują przez cały czas trwania wakacji i są surowo egzekwowane przez bulla. Przestrzeganie ich nie jest łatwe bo w kamperze jest mało miejsca więc zawsze jesteśmy blisko siebie. Bull często i ostro zabawia się ze swoją nową narzeczoną. Ja albo jestem obok albo czekam na  zewnatrz słuchając odgłosów przez otwarte okno. Czasem jej piski i jęki dochodzą do uszów sąsiadów, mogę wówczas widzieć ich reakcje. Czasami kochają się gdy ja prowadzę. Sperma z jego spóstów ląduje do formy z zamrażalce w której zatopione są nasze obrączki. Po wakacjach całkiem duże już kostki zamrożonego nasienia wkłada nam do ust aby się rozpuściły gdy to nastąpi pozwala nam się namętnie pocałować i oddaje kluczyk do mojej klatki.       

• Lubię 13
  • Zauroczenie 1
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...