Skocz do zawartości
666moon

Blindfolded

Rekomendowane odpowiedzi

Kto bawił się w zakrywanie hotce oczu i sprowadzaniu nieznajomego?

Screenshot_20240721-081427.png

• Lubię 2
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem tym nieznajomym, ciekawe doznania 👍

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcieli, dopiero na trzecim spotkaniu maski zdjęte.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Marzy mi się zabawa zgadnij kotku kto jest w środku.;) pytanie do Hotek czy są w stanie odróżnić bulla od rogacza oralnie i w cipie , dupeczce?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 godzin temu, 666moon pisze:

Marzy mi się zabawa zgadnij kotku kto jest w środku.;) pytanie do Hotek czy są w stanie odróżnić bulla od rogacza oralnie i w cipie , dupeczce?

Do tego nie trzeba mieć zasłoniętych oczu. Wystarczy zabawa w trójkącie. Ja wtedy często zamykam oczy, by chłonąć zapachy, dotyki, ciała. Bo wzrok niejednokrotnie rozprasza. Zawsze można odróżnić mężczyzn.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedna z najpopularniejszych fantazji i zabaw w klimacie więc bardzo wiele osób tutaj już to robiło. Osobiście przerabiałem ze wszystkich trzech stron i polecam 😉

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przerabiane kilka razy. Zwłaszcza na urodziny/walentynki/dzień kobiet ;) Panie zawsze mile zaskoczone. Wyostrza to inne zmysły. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...