Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Jak znaleźć odpowiedniego kochanka.

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, Coma pisze:

I koniecznie zabierzcie ze sobą linijkę 😉

Ale  przecież wystarczy szybka ocena długości pod stolikiem. Wszak wielu panów ocenia swoje rozmiary tylko wzrokowo czy mentalnie. Potem słyszałam: "ale mnie się wydawało..." Dodam, że przecież ja nie jestem fanką dużych penisów

Panowie ściemniają z rozmiarami w obie strony.  Oby udało się "zaliczyć". 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.07.2024 o 23:48, Piekielna_parka pisze:

Mieliśmy 3 spotkania jednak wszystkie okazały się porażką przez facetów, który przy pisaniu mogli wszystko, jednak na żywo po 20 sekundach polwgali.

Też poproszę o rozwinięcie, dla czego spotkania okazały się porażkami i 20 sekund wystarczyło aby polec. Polec w czym?
Jestem niezmiernie ciekawy co w tych przypadkach zawiodło: oceniany czy jury...

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem tylko zauważyć, ze penis mierzony może być na wiele sposobów, za każdym razem możemy uzyskać inny (znacząco) wynik. Metrologia to nie taka prosta rzecz.
Poza tym należałoby wyznaczyć parametry charakterystyczne wpływające obiektywnie na pobudzenie wewnątrz pochwy (względnie i dalej sięgające, ale to temat na kurs... wydłużony) takie jak promienie (Ry, Rz) zakrzywienia. Średnice przekrojów charakterystycznych d1...dn itp. itd. Nie należy zapominać także o wpływie funkcji f od g (grzyba) na odczuwaną przyjemność.

Do tego takie parametry względne jak krzywizna penisa i wymiary charakterystyczne fallusa, a zdolność do głębokiej penetracji górnych dróg oddechowych partnerki (wynik dwuskładnikowy: głębokość oraz pozycja). Naprawdę, temat jest szeroki, nie będę się rozpisywać.

Errata: na Rys.1 znajduje się oczywisty błąd, Z nie zawsze jest większe lub równe Y a co za tym idzie X2 nie jest zawsze większe lub równe X1, wszystko zależy od tzw. punktu przegięcia, który może, ale nie musi znajdować się w punkcie styczności fallusa z resztą członka.* W zależności od przegięcia powyższe wartości mogą mieć odwróconą relację.

...Członka forum*

Errata 2: Dla uproszczenia tego kursu, zagadnienie rozwiązujemy w przestrzeni dwuwymiarowej. Rzeczywiste zagadnienia rozpatrywane są w mniejszym uproszczeniu w przestrzeni trójwymiarowej. Najbardziej ambitne rozważania dotyczą jednakowoż również przestrzeni czasu, która jak widzimy w materiałach źródłowych, wcale nie stanowi 25% opisywanej przestrzeni 4 wymiarowej, a wydaje się mieć znacznie większy udział, na chwilę obecną jeszcze nie obliczony.

image.png

• Haha 8
  • Wow! 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, MyslećPoSwojemu pisze:

Chciałem tylko zauważyć, ze penis mierzony może być na wiele sposobów, za każdym razem możemy uzyskać inny (znacząco) wynik. Metrologia to nie taka prosta rzecz.

image.thumb.png.382a0a7cdec62b26f53b713fdd2d6970.png

Temat godzien osobnego wątku. Chętnie wezmę udział w takim kursie, jeśli @MyslećPoSwojemu nam go tu poprowadzisz 🙃

Mam już nawet pierwsze pytanie:

Screenshot_20240723_221356_DuckDuckGo.jpg.7e179c89cec01f8b18ff6b805516d314.jpg

dlaczego większe jest smutne?

• Haha 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Coma pisze:

Temat godzien osobnego wątku. Chętnie wezmę udział w takim kursie, jeśli @MyslećPoSwojemu nam go tu poprowadzisz 🙃

Mam już nawet pierwsze pytanie:

Screenshot_20240723_221356_DuckDuckGo.jpg.7e179c89cec01f8b18ff6b805516d314.jpg

dlaczego większe jest smutne?

To jest bardzo dobre pytanie, dziękuję za nie.
Otóż ponieważ boż, wstało lewą nogą.

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, MyslećPoSwojemu pisze:

To jest bardzo dobre pytanie, dziękuję za nie.
Otóż ponieważ boż, wstało lewą nogą.

Oooo widzisz, bo ja myślałem, że powodem było wykluczenie poza nawias. Ale żeby nie przeciągać tego offtopu, naprawdę polecam stworzyć osobny temat. Może być ciekawie 😉

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, MyslećPoSwojemu pisze:

Najbardziej ambitne rozważania dotyczą jednakowoż również przestrzeni czasu,

Całkowałbym. Po dt. A nie. Zaraz. Może jednak różniczkował ;)

Obawiam się, że nie pomogłoby to jednak znaleźć idealnego kochanka...

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, MyslećPoSwojemu pisze:

Najbardziej ambitne rozważania dotyczą jednakowoż również przestrzeni czasu

W sumie ten niedopowiedziany czwarty wymiar może mieć kluczowe znaczenie np.:  ile razy w jakimś czasie, jak często, jak długo... ;)

10 godzin temu, Pavel pisze:

Po dt. A nie. Zaraz. Może jednak różniczkował

Taa.. :)  Toż to podstawa każdej mechaniki - tuż po wytrzymałościówce ;)

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.07.2024 o 12:54, misio pisze:

Też poproszę o rozwinięcie, dlaczego spotkania okazały się porażkami i 20 sekund wystarczyło aby polec. 

Z doświadczenia powiem, że zdarzają się i u mnie porażki i wielkie rozczarowania po 20sekundach. Ale z reguły wystarczy podłączenie na 5min do ładowarki i po problemie 😉😊

• Lubię 5
  • Haha 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...