Skocz do zawartości
single_player_02

Jak rozpoznać kochanka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam  wszystkich .

Został  tutaj  już  poruszony  temat  łańcuszka  na  nodze (prawej)  i  ryzyku zdemaskowania hotki .  A  gdyby tak puścić  wodze  fantazji - odwrócić role / sytuację ,  czy  idzie przypisać / stworzyć  mężczyźnie czytaj  kochankowi element  garderoby  ,  biżuterii , tatuaż , gadżet  po  którym   można go  poznać/zdemaskować  ,  chyba ,że  już  takowy  "trend" istnieje .  

(Owszem  domyślam  się  i  uprzedzam  stwierdzenia ,że to nie  ma  sensu bo  facet  ma być  tym  zdobywcą  ,  wzrokowcem , dominatrem ,  drapieznikiem  ,ubierającym  we wstyd ,  uruchamiającym  abs  w  kobiecie .) Czekam na  wasze  opinie , sky  is  the  limit 😛.

Co  do  gadżetu  mam  luźną  propozycję 🤣   z  filmu  "Your  Highness" (2011 rok)  naszyjnik  z  penisa minotaura , subtelny. highness.jpg.2ecdb5779daa4d63b36d88ec9f639074.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po tym że nosi szorty do kolan ale i tak mu coś z nogawki wystaje 😉

• Lubię 2
  • Haha 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Wichura pisze:

coś z nogawki wystaje 😉

Ale z lewej czy z prawej? :lach: 

• Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, Wichura pisze:

Po tym że nosi szorty do kolan ale i tak mu coś z nogawki wystaje 😉

Masz na myśli jednookiego jaszczura?

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, single_player_02 pisze:

czy  idzie przypisać / stworzyć  mężczyźnie czytaj  kochankowi element  garderoby  ,  biżuterii , tatuaż , gadżet  po  którym   można go  poznać/zdemaskować 

Lustruje wszystkie damskie kostki w okolicy, a jak tego nie robi to zagląda damom głęboko w oczy w poszukiwaniu kurwików :lach:

• Lubię 5
  • Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niestety nie pomogę w tym temacie, bo zwyczajnie słaby jestem jeśli chodzi o rozpoznawanie ludzi. Kochanka zapewne mógłbym rozpoznać dopiero jakbym zobaczył, że bzyka mi żonę. Chociaż pewnie i wtedy miałbym wątpliwości.

• Lubię 2
  • Haha 8
  • Przytulam 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 godzin temu, single_player_02 pisze:

czy  idzie przypisać / stworzyć  mężczyźnie czytaj  kochankowi element  garderoby  ,  biżuterii , tatuaż , gadżet  po  którym   można go  poznać/zdemaskować  ,  chyba ,że  już  takowy  "trend" istnieje .  

Najszybciej można poznać go po biżuterii, a raczej jego braku. Teraz jest dobry czas, bo jak Panowie na łowach ściągają obrączki, to zdradza ich nieopalony pasek na dłoni🤭🤭

• Lubię 4
  • Hmm... 1
  • Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.06.2024 o 14:08, Montana94 pisze:

Najszybciej można poznać go po biżuterii, a raczej jego braku. Teraz jest dobry czas, bo jak Panowie na łowach ściągają obrączki, to zdradza ich nieopalony pasek na dłoni🤭🤭

Zastanawiam się, czy to znaczy, że lepiej mieć/nosić obrączkę i czasami ją zdejmować niż nie nosić jej wcale? Ślad po obrączce bardziej kusi by zapoznać potencjalmego kochanka? 😉

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Jakub_Secret pisze:

Ślad po obrączce bardziej kusi by zapoznać potencjalmego kochanka? 😉

Mnie kusi jedynie do oddalenia się od takiego Pana🙂 Jak ktoś zaczyna znajomość od kłamstw, to nie rokuje dobrze na przyszłość.
Nie ma dla mnie znaczenia czy mężczyzna jest żonaty czy nie, nie obchodzi mnie czemu ktoś zdradza, ale jeśli na samym wstępie Pan próbuje zataić fakt, że jest w związku albo przekręca fakty nt. swojego małżeństwa, to prędzej czy później mnie też będzie okłamywać.

Niestety zanim poznałam męża raz się przejechałam na takim kłamcy, który ściągał obrączkę, bo był już NIBY prawie rozwiedziony🙂 No prawie. 

• Lubię 10
  • Zauroczenie 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Montana94 pisze:

Mnie kusi jedynie do oddalenia się od takiego Pana🙂 Jak ktoś zaczyna znajomość od kłamstw, to nie rokuje dobrze na przyszłość.
Nie ma dla mnie znaczenia czy mężczyzna jest żonaty czy nie, nie obchodzi mnie czemu ktoś zdradza, ale jeśli na samym wstępie Pan próbuje zataić fakt, że jest w związku albo przekręca fakty nt. swojego małżeństwa, to prędzej czy później mnie też będzie okłamywać.

Niestety zanim poznałam męża raz się przejechałam na takim kłamcy, który ściągał obrączkę, bo był już NIBY prawie rozwiedziony🙂 No prawie. 

Tylko że obrączka nie świadczy o tym że ktoś jest nie fair wobec własnej żony. Niemniej faktycznie kombinowanie z jej ściąganiem jest już słabe. No ale... tego typu rozważaniom jest poświęcony na forum osobny temat i to poważny więc nie ma co go powielać

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...