Skocz do zawartości
Ania1980 Marcin

Jak z realnościom Panów

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie są jak najbardziej realni ? często z realnymi brzuszkami i realnymi żonami . 

• Lubię 1
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie są jak najbardziej realni. Mają imiona, nazwiska, adresy i konta bankowe (inaczej @Sem. by ich tutaj nie dopuścił). Raczej ich fantazje i oczekiwania mogą być już mniej realne ?

• Lubię 8
  • Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Ania1980 Marcin pisze:

mak tealnos

Kurde, ja tu wertuję łacinę,  mity greckie, przegrzewam wyszukiwarkę... a to zwykła literówka ??? "jak realność"

Myślę, że powstała tutaj przypadkiem piękna metafora będąca jednocześnie odpowiedzią na Wasze pytanie ?

• Lubię 4
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, Ania1980 Marcin pisze:

Witamy mak tealnos Panów na cuckoldplace.pl

My tylko na zlotach jesteśmy w 100% realni - a tak poza nimi to zalezy ;)

• Lubię 3
  • Haha 5
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem za to całkowicie wymyślony. Wszyscy, którzy mnie znają mogą to potwierdzić.

• Lubię 3
  • Haha 9
  • Przytulam 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, skrzat pisze:

a jestem za to całkowicie wymyślony.

I nawet jak jesteś to często Ciebie nie ma.

• Lubię 4
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sądzę, że wrodzoną przypadłością forów internetowych jest "realność" schowana głęboko za wirtualnością. Dlatego poszukiwanie kogoś realnego w "świecie elektronicznym" jest obarczone sporym ryzykiem poniesienia porażki.?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wraz z żoną mieliśmy okazję poznać dwóch tutejszych Panów. Obu bardzo kulturalnych, sympatycznych, a przede wszystkim bardzo realnych.?

Więc odrobina cierpliwości, trochę miłych rozmów i można urealnić znajomość.?

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...