Skocz do zawartości
Simertoe

Kto w Waszych fantazjach bzyka Wasze partnerki?

Rekomendowane odpowiedzi

W moich fantazjach występuje jakiś kontrast i/lub tabu. Jakiś młodziak, albo senior. Czasem myślę, że mógłby być ksiądz, nie żebym był jakiś religijny ale to takie tabu, zakazane relacje, gwarantowana dyskrecja. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, zfroz pisze:

W moich fantazjach występuje jakiś kontrast i/lub tabu. Jakiś młodziak, albo senior. Czasem myślę, że mógłby być ksiądz, nie żebym był jakiś religijny ale to takie tabu, zakazane relacje, gwarantowana dyskrecja. 

Napewno by odrazu grzechy odpuścił 😂😂😂😂

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, tomekbasia1985 pisze:

Napewno by odrazu grzechy odpuścił 😂😂😂😂

Ja wiem czy za zgodą męża to grzech ? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 24.06.2024 o 00:02, Roman_K. pisze:

jeśli miałbym popuścić wodze fantazji to zdecydowanie chciałbym żeby moją żonę posuwali panowie z naszego bliskiego kręgu znajomych - np. sasiad z naszego osiedla, moi bliscy kumple z rodzinnego miasta czy mój brat który wiele razy dawał mi do zrozumienia że podoba mu się moja żona. właściwie nigdy nie fantazjuje o nieznajomych tylko zawsze o kimś kogo znam.

Podnieca mnie związana z tym szeptana opinia o mojej żonie wsrod naszych znajomych jako o łatwej cichodajce która jak wypije drinka to daje każdemu, i moja jako o frajerze który pozwala kumplom sypiać ze swoją żoną. 

Słuchanie jak na spotkaniach w większym gronie koledzy wymieniają się między sobą komentarzami i historyjkami ze swoich przygód z moją żoną byłoby ekstra.

Jeśli znasz kochanka i pojawia się on w Twoim otoczeniu na co dzień to pojawia się ten dodatkowy bodziec i jak dla mnie podniecenie 300% Szepty w rodzinie może nie są dla nas wizją dodającą pikanterii ale taki sąsiad czy były to cudowna wizja.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No w moich fantazjach nasz przyjaciel... mieli problem aby zajść w kolejną ciąże... i moją fantazją było aby poprosił moją żonę o pomoc w oddaniu nasienia do badania... bo jego żona nie może w tym czasie jechać z nim do kliniki... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1Starszy dobrze zbudowany zadbany

2Mlody starszy bez znaczenia z dużym brzuchem i bardzo dużym penisem

Taki fetysz

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W moich fantazjach jest to dobrze zbudowany, przystojny i hojnie obdarzony przez naturę facet. Oczywiście zadbany. Jeśli chodzi o wiek to myślę że 35-45 byłoby w sam raz ☺️

• Kwiatek 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...