Skocz do zawartości
Simertoe

Kto w Waszych fantazjach bzyka Wasze partnerki?

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio dużo zacząłem fantazjować na temat różnych scenariuszy krecacych się wokół tematu cuckoldu i zdrady oczywiście i jestem ciekaw jak wyobrażacie sobie perfekcyjnego kochanka Waszej partnerki? Jeśli mielibyście popuścić wodze fantazji i wyobrazić sobie najbardziej podniecający scenariusz, to kim byłby odealny bull? Czy to ktoś kogo znacie? Ktoś z grona przyjaciół? Z pracy? Nieznajomy z klubu? Ktoś kto ma nad Wami władze? Jakiś sąsiad? Dawny znajomy że szkolnych czasów? A może były Waszej żony lub dziewczyny? Jakie cechy powinien mieć ten który zaspokoiłby Wasza partnerkę, a jednocześnie Wasze najskrytsze fantazje? 

• Lubię 4
  • Hmm... 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Źle postawione pytanie. Nie kto bzyka nasze partnerki, tylko kogo bzykają nasze partnerki..? 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli miałbym popuścić wodze fantazji to zdecydowanie chciałbym żeby moją żonę posuwali panowie z naszego bliskiego kręgu znajomych - np. sasiad z naszego osiedla, moi bliscy kumple z rodzinnego miasta czy mój brat który wiele razy dawał mi do zrozumienia że podoba mu się moja żona. właściwie nigdy nie fantazjuje o nieznajomych tylko zawsze o kimś kogo znam.

Podnieca mnie związana z tym szeptana opinia o mojej żonie wsrod naszych znajomych jako o łatwej cichodajce która jak wypije drinka to daje każdemu, i moja jako o frajerze który pozwala kumplom sypiać ze swoją żoną. 

Słuchanie jak na spotkaniach w większym gronie koledzy wymieniają się między sobą komentarzami i historyjkami ze swoich przygód z moją żoną byłoby ekstra.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Roman_K. pisze:

chciałbym żeby moją żonę posuwali panowie z naszego bliskiego kręgu znajomych - np. sasiad z naszego osiedla, moi bliscy kumple z rodzinnego miasta czy mój brat który wiele razy dawał mi do zrozumienia że podoba mu się moja żona.

Podnieca mnie związana z tym szeptana opinia o mojej żonie wsrod naszych znajomych jako o łatwej cichodajce która jak wypije drinka to daje każdemu,[...]

Słuchanie jak na spotkaniach w większym gronie koledzy wymieniają się między sobą komentarzami i historyjkami ze swoich przygód z moją żoną byłoby ekstra.

Lubię to!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, Roman_K. pisze:

jeśli miałbym popuścić wodze fantazji to zdecydowanie chciałbym żeby moją żonę posuwali panowie z naszego bliskiego kręgu znajomych - np. sasiad z naszego osiedla, moi bliscy kumple z rodzinnego miasta czy mój brat który wiele razy dawał mi do zrozumienia że podoba mu się moja żona. właściwie nigdy nie fantazjuje o nieznajomych tylko zawsze o kimś kogo znam.

Podnieca mnie związana z tym szeptana opinia o mojej żonie wsrod naszych znajomych jako o łatwej cichodajce która jak wypije drinka to daje każdemu, i moja jako o frajerze który pozwala kumplom sypiać ze swoją żoną. 

A ja wręcz przeciwnie, tylko obcy. Ostatnio omawialiśmy temat rejsu wielkim wycieczkowcem. Tam to otwiera się morze możliwości.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W moich fantazjach jest to ktoś, dobrze zbudowany, przystojny z dużym sprzętem, silny i pewny charakter, z poczuciem humoru. Niekoniecznie ktoś z znajomych, może to być obca osoba. Chciałbym z nim złapać wspólny wibe, a przy okazji on będzie posuwał moją żonę. Zakumplować się z nim jeździć na wycieczki wspólne w trójkę wyskakiwać na kluby, a nawet czasami zabrać go na piwo ze mną. Dobry przyjaciel. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W moich fantazjach najczęściej jest to mój dawny bardzo dobry kolega z czasów szkolnych. Był niski ale dobrze zbudowany i bzykał najładniejsze dziewczyny w całym mieście. W liceum gdy opowiadał o swoich podbojach i planach to przewijała się często moja obecna żona, wtedy jeszcze jej nie znałem ale on opowiadał, że musi ją zerżnąć. Niestety mu się nie udało bo wyrzucili go ze szkoły i parę miesięcy później trafił do więzienia. Żona mi opowiadała, że trochę z nim pisała i nawet kiedyś go zapraszała do siebie ale akurat miał chyba inną na oku wtedy, albo coś innego do roboty. Mówiła, że jeśli by ją odwiedził wtedy w liceum to na 100% by mu dała ale potem czuła się trochę urażona i już sama nie proponowała. Rok później się poznaliśmy.

• Lubię 6
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Dobrze zbudowany byk, którego atletyczne mięśnie moja ukochana może pieścić w trakcie posuwania na misjonarza.

2. Grupa kilku dominujących mężczyzn, biorąca żonę w dość ostry sposób (wykorzystują wszystkie dziurki). Ja w tym czasie z klatką na penisie siedzę związany na kanapie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W moich fantazjach jest to dawny znajomy żony (nawet nie chłopak), trochę od niej starszy z którym spotykała się przed naszym związkiem,on był już w tedy żonaty,wiec raczej chodziło tylko o sex , kiedyś opowiadała mi, że jeden z jej kolegów to wiedział co robi, a ja myślę że to właśnie o niego chodzi 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie najbardziej podniecającą perspektywą jest bzykanie przez jakiegoś bliskiego kumpla, z którym zarówno ja jak i partnerka znamy się od wielu lat.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...