Skocz do zawartości
Danbull

Dług

Rekomendowane odpowiedzi

Hej kochani, chciałbym podzielić się dziś moim pierwszym opowiadaniem, mam nadzieję że się spodoba 

Mam na imię Kamil, z moją żoną Agatą jesteśmy razem od 6 lat, 4 lata po ślubie a od dwóch mieszkamy razem w pięknym domu na przedmieściach Warszawy. Moja Agatka jest piękną 27 letnią blondynką, 160 cm wzrostu, szczuplutka, zrobione piersi rozmiar E, zrobione usteczka, dużo ćwiczy na siłowni i często bywa u kosmetyczki to na pazurki, to na rzęski. To dzięki rodzicom Agaty mogliśmy sobie pozwolić na wygodne życie, pomogli mi na starcie założyć firmę, którą dzięki ich środkom mogłem rozwinąć.

Nagle niespodziewanie przyszedł covid, izolacja w domach nie sprzyjała mojej firmie, zaczęliśmy podupadać, oszczędności poszły dosyć szybko na głupoty. Nie chciałem ciągle prosić o pomoc rodziców mojej żony. Pożyczyłem od znajomego lichwiarza 100 tyś na rok z dosyć dużym procentem, pomyślałem „niedługo się odbije”. W głowę tego dnia zapadły mi bardzo jego słowa „Lubię Cię Kamil ale pamiętaj że rok to rok a ja bardzo nie lubię krzywdzić znajomych”. Czas mijał, pieniądze się powoli rozchodziły, nie potrafiłem odmówić mojej żonie kosmetyczki, wakacji czy zakupów. Rok minął szybko a firma nadal przynosiła zyski mniejsze niż nasze potrzeby. Dwa dni po terminie zadzwonił Marek (znajomy lichwiarz) nie wiedziałem co powiedzieć, nie odebrałem  napisałem tylko SMS „daj mi jeszcze dwa tygodnie”.

Dwa tygodnie później był dzień moich urodzin, moja żona jak zwykle o wszystko zadbała, gdy wróciłem do domu, otworzyła mi drzwi w pełnym makijażu, czerwonych szpilkach, czarnych pończoszkach, czarnej króciutkiej minióweczce i czerwonej koronkowej bluzeczce bez stanika. W progu odrazu chciałem się na nią rzucić ale szybko mnie pohamowała mówiąc że czeka na nas jeszcze kolacja. Prowadziła mnie do salonu kręcąc pupą, na której jak dało się zauważyć dzięki któciutkiej mini, nie miała nawet majteczek. 

Zjedliśmy sushi, wypiliśmy butelkę winka, potem następną i moja żona, już lekko wcięta, zaproponowała żebyśmy przenieśli się na kanapę. Nie kryłem zadowolenia, po sekundzie siedziałem już na kanapie a moja żona bardzo powoli, seksownie się ruszając zeszła na czworaka i podchodziła do mnie jak kotka z tym swoim seksownym uśmieszkiem. Gdy tylko podeszła moje spodnie razem z bokserkami były już na wysokości kostek. Łapczywie zaczęła ssać mojego sterczącego, twardego kutasa patrząc mi w oczy.

Nagle zadzwonił dzwonek do drzwi 

-Kurwa, kto to o tej porze - powiedziałem zdenerwowany 

-Sprawdź kochanie, ja pójdę do łazienki poprawić usta - powiedziała z uśmiechem i zniknęła za drzwiami łazienki.

Szybko poprawiłem spodnie i poszedłem do drzwi za którymi po otwarciu stał Marek z jakimś napakowanym gościem, szczęka dosłownie opadła mi na ziemię.

-Cześć Kamilku, masz dla mnie kasę? Dwa tygodnie już minęły

-Przepraszam Cię Marku ale nie udało mi się jeszcze załatwić, proszę Cię daj mi jeszcze dwa tygodnie i obiecuję że wszystko będzie uregulowane 

-Powoli tracę cierpliwość, rozejrzymy się po twoim domu może znajdziemy coś co mi się spodoba i wstrzyma windykacje o dwa tygodnie.

Próbowałem ich powstrzymać ale napakowany facet odepchnął moją rękę i weszli jak do siebie, Marek odrazu zaczął rozglądać się po domu a ja zamknąłem drzwi wejściowe, już prawie brał w zastaw złotą figurkę która stała na komodzie pod telewizorem gdy Agata słysząc że drzwi wejściowe się zamknęły, weszła z uśmiechem do salonu.

-Kto to był kochanie? Zapytała i nagle zobaczyła Marka z tym napakowanym gościem.

Markowi dosłownie zaświeciły się oczy na widok mojej roznegliżowanej żony. Z szyderczym uśmieszkiem odłożył figurkę i zaczął opowiadać 

-A ty to pewnie żona Kamila, mam rację? - kontynuował nie czekając na odpowiedź - otóż skarbie Kamil ostatnio pożyczył ode mnie sporo pieniążków i zalega ze spłatą, pomyślałem więc że może wpadnę do niego osobiście, jednak on nadal nie ma dla mnie tych pieniędzy 

Marek podszedł bliżej Agaty - pomyślałem więc że może go troszkę nastraszę kulką w nogę - odsłonił broń spod płaszcza, uśmiechnął się szyderczo i położył na jej udzie dłoń, którą bardzo szybko wsunął pod spódniczkę mojej pięknej żonki - ale szkoda byłoby gdyby tak piękna kobieta musiała żyć z mężem kaleką - tłumaczył Marek ugniatając pośladki mojej zdezorientowanej Agatki.

Stałem jak osłupiały, nie wiedziałem co mam ze sobą zrobić, byłem bezsilny przy Marku z bronią i jego napakowanym koledze.

No więc Agatko - kontynuował Marek - Kamil poprosił mnie o dodatkowe dwa tygodnie na spłatę długu, postanowiłem że będę trochę bardziej łaskawy i dam wam miesiąc, może dwa a właściwie tyle ile trzeba, jeżeli w tym momencie przekonasz mnie do tego i będziesz przekonywać dokładnie co tydzień kiedy będę was odwiedzał - puścił jej oczko, dłonią z tyłka przejechał na jej nagą ogoloną cipkę a drugą położył na jej pięknym sterczącym cycuszku - To jak będzie malutka, dogadamy się czy to sprawa Kamilka w którą nie chcesz się mieszać? 

Agata spojrzała na mnie z niepewnością, nie wiedziała co ma robić, ja również nie wiedziałem. Z kamienną twarzą tylko przytaknąłem 

Dogadamy - odpowiedziała Agatka a Marek odrazu szepnął jej coś na ucho 

A ty co się tak patrzysz? Zrób mi i swojej żonce po drinku, gdyby nie moja łaskawość i Twoja sexi żonka to już dawno miałbyś kulkę w nodze 

Zrobiłem jak rozkazał Marek, odrazu udałem się do kuchni, odchodząc widziałem tylko jak Agata klęka przed nim patrząc mu w oczy a Marek wyciąga ze spodni swojego już twardego i wielkiego kutasa, był naprawdę bardzo duży, trochę dłuższy od mojego ale w obwodzie większy ze dwa razy. Zrobiłem im szybko po mocnym drinku lecz gdy je niosłem zacząłem czuć że kutas mi sztywnieje, nie wiedziałem nawet dlaczego, po prostu widząc swoją żonę klęczącą przed innym facetem słysząc odgłosy mlaskania i krztuszenia stanął mi kutas. Nie spodziewałem się tego po sobie, wstydziłem się do nich przyjść ale musiałem poprawić penisa żeby był jak najmniej widoczny i podać im drinki, gdy podszedłem z tacą zobaczyłem coś czego się kompletnie nie spodziewałem, Aga brała tego ogromnego kutasa do ust po same jaja, zawsze mówiła że z moim ma problem i woli delikatny oral a temu facetowi dawała rżnąć się po prostu w usta.

CDN oczywiście jeżeli się wam spodoba i będziecie. Chcieli więcej, liczę na jak najwięcej komentarzy zarówno tych pochlebnych jak i krytyki ;)

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodaję do obserwowanych i czekam na więcej mając nadzieję, że ten wątek będzie miał wiele odsłon oraz wpisów autora. 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cz. II 

Mam nadzieję że się spodoba :)

Po chwili rżnięcia przez Marka ust i gardełka mojej żonki, wyjął go z jej ust całego w ślinie i dokładnie roztarł ją po twarzy Agatki rozmazując makijaż który specjalnie dla mnie szykowała na ten wieczór 

-Proszę Marku - wystawiłem do nich tacę z drinkami

-Od dziś Panie Marku - upomniał mnie, za co przeprosiłem, Agatka wzięła również mocnego drinka, mimo że była już nieźle wstawiona winkiem, momentalnie wypili drinki jednym łykiem a Agatka nadal klęcząc na ziemi spojrzała na moje krocze i zauważyła moje podniecenie 

-Panie Marku, jemu się to podoba - niemalże krzyknęła i dotknęła mojego sterczącego kutasa który w tej chwili omal nie eksplodował, w jednej chwili dosłownie stałem się cały czerwony ze wstydu 

-To dobrze Agatko - Roześmiał się głośno Marek i pogłaskał ją po włosach - Ciekawe czy nie spuści się w majty z tego podniecenia jak będę Cię rżnął - złapał ją za włosy i ciągnąc delikatnie za nie pomógł jej wstać z kolan 

Agatka delikatnie się zawstydziła ale jednak z uśmiechem na buzi zwróciła się do mnie - Kamil, mógłbyś przynieść nam gumeczkę od nas z sypialni? 

Już miałem iść na górę gdy Marek mocno się zdenerwował 

-A co ty suko myślisz że ja będę zakładał gumki żeby Cię przeruchać? - Pchnął ją zdenerwowany na kanapę tak że upadła wypięta tyłem do jego sterczącego kutasa i odrazu złapał ją za dupę wchodząc bez ceregieli w jej cipkę - Boże jaka ona była mokra, ja zawsze muszę najpierw użyć lubrykantu żeby wejść w nią do końca, Marek tylko docisnął główkę i po chwili był w niej cały, nie pieścił się z nią ani chwili, odrazu zaczął ją mocno i szybko posuwać, Agata tylko jęczała i co jakiś czas popiskiwała, Marek dosłownie pierdolił ją jak sukę, rznął ją jak maszyna, Agatka doszła po dwóch minutach a on zapinał ją kolejne pięć, widziałem jak trzęsła się w orgazmach, jak wsadzał jej palucha w odbyt, na co mnie nigdy by nie pozwoliła, dawał jej mocne klapsy i tarmosił palcami łechtaczkę, doszła kolejny raz a Marek po chwili z niej wyszedł, kolejny raz pociągnął moją piękną żonę za jej długie blond włoski i ściągnął na podłogę -Klękaj suko- rozkazał i znowu zaczął bzykać jej gardełko, widziałem że za chwilę dojdzie, nagle jęknął, poszedł pierwszy strzał w usta Agaty, ona nigdy nie pozwoliła się nikomu spuścić w ustach, potem drugi, prosto na jej twarz, na piękne długie rzęsy i włosy. Gdy już przestał strzelać poprosił Agatę żeby dokładnie go wylizała i wyczyściła, zrobiła to bez słowa, nie tylko wyczyściła ale długo lizała i pieściła jego penisa który powoli się kurczył, ssała jajeczka, lizała je dokładnie. Marek po chwili rozsmarował spermę na twarzy swoim penisem, schował kutasa i zapiął spodnie.

-Bawcie się dobrze bo chyba coś wam przerwałem. Do zobaczenia za tydzień! - Roześmiał się i poszedł do wyjścia. Stałem jak wryty, nie wiedziałem co powiedzieć. Moja żona podeszła tylko i namiętnie mnie pocałowała, czułem smak spermy w jej ustach. Miała w niej całą twarz. 

-To co kochanie, poprawisz po nim? Jestem dziś strasznie napalona - rozpięła mój rozporek i pomasowała chwilkę mojego kutasa, wypięła się na kanapie tak jak dla Marka, a ja wszedłem w jej rozepchaną cipkę, jeszcze nigdy nie była tak luźna, mimo to doszedłem dosłownie po pół minuty i spuściłem się w środku, po czym zacząłem łapczywie lizać jej cipkę 

-Chyba spodobał ci się smak spermy tak jak mi -roześmiała się żona i po chwili lizania doszła bardzo mocno, miałem całą buzię w spermie

-Idę pod prysznic kochanie - powiedziała i zniknęła za drzwiami łazienki.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cz. III

Ja nawet nie biorąc prysznica odrazu poszedłem do sypialni, po takiej dawce emocji zasnąłem bardzo szybko. Następnego dnia nawet nie mieliśmy okazji porozmawiać rano, wstałem bardzo wcześnie, mój skarb jeszcze spał, rozumiałem to że była zmęczona po wczorajszej nocy, przygotowałem jej śniadanko i jak najszybciej pojechałem do firmy, w głowie miałem tylko to jak zarobić jak najszybciej żeby przerwać odwiedziny Marka w naszym domu, zająłem się pracą do samego wieczora. Gdy wróciłem moja żona chodziła sobie w dresiku po domu, piła kawkę, słuchała muzyki niezbyt zwracając na mnie uwagę. W końcu zapytałem

-Jesteś na mnie zła po tym co stało się wczorajszej noc? 

-Coś ty kochanie, było super, dawno nikt mnie tak porządnie nie zerżnął - Te słowa były dla mnie jak plaskacz prosto w twarz, nie wiedziałem co mam odpowiedzieć 

-To dlaczego jesteś taka oschła? Coś się stało? - pytałem i miziałem ją po pleckach, to zawsze na nią działało 

-No wiesz kochanie, dzwonił dziś do mnie Marek, nie mam pojęcia skąd ma mój numer.

-Jak to? Po co dzwonił? Co on od Ciebie chciał? - trochę się zdenerwowałem 

-No wiesz, on prosił żebym się z Tobą nie ruchała przez cały tydzień aż do kolejnego spotkania z nim, wiesz jaki on jest stanowczy, przestraszyłam się trochę, co jak ktoś od niego nas obserwuje czy tego nie robimy - powiedziała smutna i zakłopotana, do tej pory ruchaliśmy się prawie codziennie, Agata 4 lata po ślubie była nadal jak nimfomanka, nigdy wcześniej nie chodziła po domu w dresie.

-Dobrze kochanie, nie przejmuj się - przytuliłem ją i złapałem za pupę, Agatka odrazu się rozluźniła i zaczęliśmy się namiętnie całować

-Marek pozwolił na jeden wyjątek - szepnęła mi do ucha a ja zaciekawiony czekałem na jego pomysł z ust mojej żony - możesz mnie tylko lizać kochanie ale pod żadnym pozorem nie możesz wsadzać mi nic w cipkę. 

Byłem strasznie rozpalony gdy mi to powiedziała, odrazu zsunąłem jej luźne spodnie i klęknąłem przed nią niczym ona wczoraj przed Markiem, oparła się o blat stołu i rozszerzyła nóżki. 

Zacząłem od delikatnego pieszczenia jej guziczka, droczyłem się z nią troszkę, przyspieszałem i zwalniałem na zmianę, a moja piękna żona zaczynała już głośno pojękiwać, złapała mnie za włoski i mocno dociskała twarz do swojej nabrzmiałej cipeczki, jej soczki dosłownie wypływały na wierzch, ale gdy tylko chciałem zjechać języczkiem do jej cudownego otworku, łapała mnie stanowczo za włosy i podciągała do góry. Nigdy nie była tak dominująca, podobało mi się to, była strasznie mokra a ja mogłem jedynie zlizać soczki, gdy tylko mój języczek chciał wejść głębiej odrazu byłem sprowadzany na ziemię przez moją piękną żonkę. Czułem że jest już strasznie podniecona, chciałem dać jej jak najwięcej przyjemności, zacząłem bardzo szybko pieścić jej czuły punkt a moja Agatka zaczęła bardzo głośno jęczeć, czułem jak jej uda się zaciskają, doszła bardzo szybko i mocno a jej ciało zaczęło się trząść jak wtedy gdy pieprzył ją Marek, Gdy wstałem z kolan, twarz miałem całą mokrą od jej soków i śliny. Agata wyglądała tak pięknie wzdychając w orgazmie który nadal nią trząsł, nawet nie zauważyłem kiedy pozbyła się tej dresowej bluzy, leżała naga i rozpalona

-Kochanie, a może skoro nie mogę w Ciebie wejść to mi obciągniesz? - postanowiłem wykorzystać moment 

-No coś ty, chyba oszalałeś, Marek zabronił mi również brać do ust przez ten tydzień 

-Co za skurwiel - wydusiłem z siebie

-Kochanie, nie mów tak o nim, i tak był dla nas łaskawy że nie strzelił ci tej kulki w nogę, oddasz mu te pieniądze jak się odkujemy i będzie po sprawie. - przytuliła mnie i dała buziaka, zawsze działa na mnie kojąco gdy się denerwuje 

Kolejne dni wyglądały dokładnie tak samo, całe dni pracowałem, wieczorami robiłem mojej żonie minetkę lub dwie i szliśmy spać, właściwie to ona spać a ja każdej nocy próbowałem się do niej dobrać, niestety zawsze dostawałem za to opieprz, raz nawet zagroziła że będę spał na kanapie lub ona zacznie ubierać ten luźny dres do łóżka - odpuszczałem.

To był wtorek, dzień przed kolejnymi odwiedzinami Marka. Gdy wstałem moja żona o dziwo już nie spała, nie było jej też w łóżku, jak się okazało szykowała sobie śniadanie, gdy wyszedłem z sypialni odrazu zapytałem 

-A ty dlaczego już nie śpisz?

-Wiesz kochanie, mam dziś sporo rzeczy do zrobienia, na 10:00 jestem zapisana na pazurki, potem siłownia, po siłowni rzęsy, Marek prosił też żebym jeszcze bardziej powiększyła usteczka, ale tylko trochę nie dużo - tłumaczyła żona - W ogóle pewnie Marek wyśle ci dziś smsa z listą zakupów na jutrzejszy wieczór

-No chyba oszalał -zdenerwowałem się strasznie - co on sobie myśli że będę mu robił zakupy!

-Kochanie, uspokój się, to nie zakupy dla niego tylko dla nas, będziemy mieć gościa i musimy o niego zadbać! - powiedziała żona podniesionym tonem i podała nam śniadanko, zjedliśmy w pośpiechu, ja udałem się do pracy a moja żona jak zwykle dbać o siebie. Byłem dumny że mam taką piękną i zadbaną kobietę ale teraz wkurzało mnie to że nie robi tego dla mnie tylko dla Marka. 

Około południa dostałem listę zakupów i o mało nie spadłem z krzesła

„Dwie butelki dobrej whisky, trzy pary czarnych pończoch i wysokie szpile (w rozmiarze Agatki), kup też ze 3 pary sexi bielizny w sexshopie, korek analny i dużo lubrykantu”

Dwie butelki whisky? Trzy pary pończoch? Już się bałem, czy on zamierza siedzieć u nas do jutra? - pomyślałem 

Odpisałem tylko krótkie OK i udałem się na zakupy, zeszło mi się do wieczora, szczególnie długo przy wybieraniu bielizny, robiłem to tak jakby miała ubierać ją dla mnie, zwracałem uwagę na szczegóły, wiedziałem w czym Agatka czuje się najlepiej. Po zakupach udałem się prosto do domu

Agata nawet nie dała mi buziaka na przywitanie, odrazu zapytała tylko - Masz zakupy? Niczego nie zapomniałeś?

-Kochanie, mam wszystko o co poprosił Marek - przytuliłem ją i uspokoiłem - to już jutro - wyszeptałem jej do ucha i docisnąłem ją do siebie, mój kutas momentalnie stał się twardy.

-O której jutro wracasz z pracy? - zapytała 

-Tak jak zawsze, około 19:00 - odpowiedziałem 

-Marek zapowiedział że przyjedzie o 16 ale chce mieć mnie przez 4 godzinki dla siebie, bez Ciebie, prosił żebyś nie wracał przed 20

-Dobrze kochanie, dostosuję się - pocałowałem ją w szyję i miziałem po włoskach a moja Agatka mruczała podniecona 

-Boże, mam jeszcze tyle na głowie -wymruczała Agata- muszę wysprzątać dom jeszcze dziś, zmienić pościel w sypialni, powinnam już spać bo od samego rana muszę zadbać o ciało, wydepilować się dokładnie no i oczywiście przymierzyć Twoje zakupy - zahihotała 

-Zajmę się tym kochanie, i tak nie jestem śpiący, więc proponuję minetkę w łóżku po której słodko zaśniesz a twój mąż zajmie się sprzątaniem

-Kocham Cię - przytuliła mnie mocno i pobiegła na górę, udałem się za nią, leżała już naga pod kołdrą którą podwinęła tak że było widać tylko jej rozłożone nóżki i cipkę. Wylizałem ją najlepiej jak umiałem, widziałem po niej że jest strasznie spragniona sexu, odrazu robiła się strasznie mokra a soki dosłownie z niej wypływały, gdy doszła pocałowałem ją na dobranoc i wyszedłem z sypialni, tego wieczoru wysprzątałem cały dom, dosłownie każdy kąt tak aby mój skarb mógł się skupić jutro od rana na sobie, położyłem się późno i wyszedłem wcześnie rano gdy jeszcze spała

CDN.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajnie się zapowiada. Lubię takie opowiadania. Rozpalają wyobraźnię i nigdy nie wiadomo co będzie działo się dalej 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...