Skocz do zawartości
RelacjiDlugiej

Bulla do długotrwałej relacji

Rekomendowane odpowiedzi

Ogłoszenie będzie dosyć szczegółowe - z jednej strony dlatego, że szukam (szukamy) kogoś idealnie pasującego (choć nieidealnego) do realizowania tej fantazji, z drugiej pragmatycznie oszczędzi to czasu mojego i potencjalnego bulla.

Jesteśmy parą - Ja mam 32 lata, Ona 25. Wie o wszystkich moich fantazjach niemal od początku naszej relacji, a jesteśmy razem już 5 lat. Podczas większości zbliżeń bawimy się w klimacie. Z różnymi przerwami szukamy bulla już od kilku lat. Niestety większość facetów po krótszej rozmowie okazuje się rozczarowująca i M. zmęczyła się tym procesem. Teraz szukam głównie solo. Do tej pory doszło jedynie do kilku spotkań jeden na jeden, w którym najdalej doszło do seksu oralnego. Kandydaci nie byli archetypami bulla, a przynajmniej nie takiego, którego poszukujemy...

Kogo szukam? Kogoś kto potrafi rozmawiać i ma dużo cierpliwości. Mogę "obiecać", że cały proces budowania relacji cuckold będzie mozolny i nie daje żadnej gwarancji, że różne obawy po drodze, dadzą ostatecznie upragniony skutek. Najpierw widzę naszą znajomość online - pisanie, fantazjowanie, zwykła rozmowa. Nie przewiduję etapu rozmów telefonicznych - peszy mnie taka forma i gdy już będziemy pewni, że nadajemy na tych samych falach, chciałbym żebyśmy przeskoczyli do spotkania na żywo - pewnie na jakimś piwie. Gdy jestem podniecony wyobraźnia prowadzi mnie bardzo daleko, później często zderzam się z wyrzutami wstydu i to główny bloker w realizacji tego lifestyle'u. Poszukuję kogoś, kto będzie w stanie przepracować ze mną tę blokadę i spełnić pragnienia. Cały czas ewoluuje we mnie postrzeganie cuckoldu i samego siebie w tym procesie. Coraz częściej prowadzi mnie to w kierunku uległości, czy nawet poniżenia, jednak jest to bardziej skomplikowane, niż mogłoby się wydawać. Wyobrażam sobie hierarchię seksualną i dominującą rolę bulla, ale jedynie, gdy będę miał świadomość, że poza łóżkiem wszystko oparte jest o zaufanie i wzajemny szacunek. Jeżeli bull będzie w stanie zbudować swoją relację ze mną poprzez stopniowe przełamywanie barier i ogrywanie wstydu - nagroda będzie olbrzymia. 

Uspokajam obawy, wynikające ze zdawkowej obecności M. w tym opisie. Ona jest tą nagrodą i w momencie wypracowania wzajemnej chęci budowania relacji cuckold między mną a bullem, kolejnym krokiem będzie wtajemniczenie jej. M. chce cuckoldu - póki co chce tego dla mnie i chce żebym to ja znalazł kandydata. Z jednej strony dlatego, że tylko wtedy nie wycofam się z realizacji, gdy już będzie miało do niej dość, z drugiej dlatego, że sam będę wiedział jaki kochanek będzie jej odpowiadał. Jeśli chodzi o mnie - przy pełnej świadomości, że bull jest po prostu fajnym gościem, z którym się dogaduję - chętnie przyjmę pozycję wycofaną, niższą w hierarchii seksualnej i wtedy akcenty przejdą na Was. Jeśli chodzi o M. to w skrócie: 156cm, 54kg, duży tyłek i uda, słodka, wręcz dziewczęca buzia, co świetnie kontrastuje z jej otwartością, miseczka B, choć ostatnio troszkę nabrała masy, także i tutaj :)

Jak pisałem wyobraźnia prowadzi mnie daleko - nie chcę od razu pisać o szczegółach, ale wyobrażam sobie długotrwałą relację, w którym to kochanek jest jej głównym (a może i jedynym? :)) partnerem seksualnym... Szansę na zbudowanie relacji mamy tylko przy wzajemnej szczerości i zaufaniu, dlatego jeśli nie wierzysz w moje słowa, lub masz zwątpić w trakcie - oszczędźmy sobie czasu... Dobrze gdybyś był otwarty nie tylko na liczne perwersyjne scenariusze seksualne, ale żebyś miał otwartą głowę także na inne rzeczy...

Aspekt fizyczny jest dla nas stety/niestety bardzo ważny, dlatego nie róbmy też sobie nadziei, jeżeli nie masz cech stereotypowego bulla. Musisz być wyższy, lepiej zbudowany, przystojniejszy i większy ode mnie - po prostu musisz być lepszy. Tylko wtedy sprawy pójdą naturalnie i tylko wtedy mamy szansę na coś pięknego... Bo tak, to ma być coś wielkiego, pięknego i opartego nie tylko o mechaniczny seks, ale także o emocje, a może nawet uczucia... Krótka ściąga, jakie parametry minimum powinieneś spełniać: 180/18 

Tyle tytułem wstępu - wiem, że grono osób, do których skierowane jest to ogłoszenie, jest bardzo wąskie, ale takie właśnie ma być. Dużo już za nami rozmów prowadzących donikąd i rozmówców, którzy nie akceptują zasad, bez których nie ma szans na stworzenie relacji na którą liczymy.

• Lubię 8
  • Przytulam 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...