Skocz do zawartości
martin.pol

Pokazanie żony koledze

Rekomendowane odpowiedzi

dla pokazjącego to zwykle też jest super sprawa :D coś o tym wiem :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam realnego kolege co wysylam mu fotki swojej zony a on wysyla mi swojej

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem raz taką okazję. To było po sesji urodzinowej, którą jej sprezentowałem. Kilka zdjęć było w delikatnym negliżu, kilka prezentowało jej wdzięki w prześwitujących ciuszkach, generalnie było bardzo sexi. Miałem kopie zdjęć na telefonie i pod pretekstem pochwalenia się prezentem jaki jej sprawiłem podzieliłem się z kolegą jej widokiem. Bardzo się mu spodobała. Choć znaliśmy się już wcześniej rodzinnie więc nie był to dla niego pierwszy raz kiedy widział moją żonę choć zapewne pierwszy (ale nie ostatni) kiedy widział ją nagą. 

Później zaowocowało to relacją swing ale to już inna historia. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to chyba jedna z moich większych fantazji. Pokazanie koledze/przyjacielowi zdjęć nagiej żony musi być niesamowicie podniecające.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, kubajakub pisze:

to chyba jedna z moich większych fantazji. Pokazanie koledze/przyjacielowi zdjęć nagiej żony musi być niesamowicie podniecające.

Jest:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Parawaw3847 pisze:

Jest:)

takie myśli miałem już niejednokrotnie. Zawsze jednak mam jakąś obawę, jak on zareaguje i nie mam pojęcia co sobie pomyśli.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, kubajakub pisze:

takie myśli miałem już niejednokrotnie. Zawsze jednak mam jakąś obawę, jak on zareaguje i nie mam pojęcia co sobie pomyśli.

Jak jest zaufany i nie klapie ozorem na lewo i prawo to nie powinno byc problemu, raczej podniecenie. Moja partnerka pokazuje sama.swoje zdjecia przyjacielowi ktory na tyle sie osmielil ze ostatnim razem zakladal jej pod spodniczke:) potem mi komentowala ze szkoda ze jeszcze wtedy miala majteczki:)

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
32 minuty temu, kubajakub pisze:

Pewnie będzie lekko zażenowany i podniecony. A jak kuma temat to tylko podniecony i będzie chciał więcej (nie tylko zdjęć). 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Matt2233 pisze:

Pewnie będzie lekko zażenowany i podniecony. A jak kuma temat to tylko podniecony i będzie chciał więcej (nie tylko zdjęć). 

prawdopodobnie jest tak jak mówicie. Pytanie tylko jak to zrobić najlepiej? Pokazać na żywo, wysłać?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie pokazać na żywo, pod żadnym pozorem nie wysyłać, no chyba że chcesz z żony zrobić lokalną seks gwiazdę 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...