Skocz do zawartości
martin.pol

Pokazanie żony koledze

Rekomendowane odpowiedzi

Jedną z moich fantazji jest to, żeby mój lub jej znajomy zobaczył jej nagie zdjęcia.

Niestety trochę brak odwagi żeby to zrealizować 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas tez to zrealizowana fantazja, nawet taki watek tu wrzucilismy

• Lubię 4
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

polecam bo to niesamowicie podniecająca dla rogacza sprawa jak koledzy oglądają i komentują rozbierane fotki twojej żony. 

kiedyś na zakrapianym spotkaniu pokazałem moim kolegom nagie fotki i filmiki żony, a potem na ich prośbę wysłałem je jeszcze na czacie. Podnieca mnie świadomość że nagle zdjęcia mojej żony krążą teraz wśród naszych znajomych i przy okazji spotkań w na jakis przyjeciach czy urodzinach różni koledzy spotykają moją żonę podczas gdy widzieli ją całkiem nagą na zdjęciach i fimikach. 

Kiedyś przy okazji żonie o tym powiedziałem, przyjęła to zaskakująco spokojnie. bardziej rozbawiona niż zła. chyba też ją to podnieca ale nie chce tego przyznać. czasami teraz żartuję jak robię jej jakieś nagie fotki żeby zapozowała dla kolegów.

Także ogólnie świetna sprawa. Jak nie ma możliwości realizacji prawdziwego rogaczenia, to jest to bardzo podniecające namiastka tematu 

• Lubię 6
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, martin.pol pisze:

Jedną z moich fantazji jest to, żeby mój lub jej znajomy zobaczył jej nagie zdjęcia.

Trochę odwagi. Myślę że Ty i kolega będziecie bardzo zadowoleni 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Roman_K. pisze:

polecam bo to niesamowicie podniecająca dla rogacza sprawa jak koledzy oglądają i komentują rozbierane fotki twojej żony. 

kiedyś na zakrapianym spotkaniu pokazałem moim kolegom nagie fotki i filmiki żony, a potem na ich prośbę wysłałem je jeszcze na czacie. Podnieca mnie świadomość że nagle zdjęcia mojej żony krążą teraz wśród naszych znajomych i przy okazji spotkań w na jakis przyjeciach czy urodzinach różni koledzy spotykają moją żonę podczas gdy widzieli ją całkiem nagą na zdjęciach i fimikach. 

Kiedyś przy okazji żonie o tym powiedziałem, przyjęła to zaskakująco spokojnie. bardziej rozbawiona niż zła. chyba też ją to podnieca ale nie chce tego przyznać. czasami teraz żartuję jak robię jej jakieś nagie fotki żeby zapozowała dla kolegów.

Także ogólnie świetna sprawa. Jak nie ma możliwości realizacji prawdziwego rogaczenia, to jest to bardzo podniecające namiastka tematu 

Myślę że nie tylko wśród znajomych krążą jej zdjęcia ale w sieci też 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 godzin temu, martin.pol pisze:

"Tak bardzo chcialbym zostać kumplem twym" ?

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To i moja fantazja... Niestety na to odwagi brak... ale... w sumie do sąsiadów mamy dość daleko a zarazem blisko... obkleiłem w jednym z pokoi (pod pretekstem że jest za gorąco jak świeci słońce - południowa strona) okna folią typu weneckie lustro. W dzień jak świeci słońce to lustro jest od zewnętrznej strony... wieczorem jak jest ciemno na dworze to lustro mam po stronie pokoju... moja Pani pozwala mi się rozebrać przy zapalonym świetle  i popieścić patrząc się w "lustro" ... skarg od sąsiadów nie było :)

• Lubię 4
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, keythomas pisze:

To i moja fantazja... Niestety na to odwagi brak... ale... w sumie do sąsiadów mamy dość daleko a zarazem blisko... obkleiłem w jednym z pokoi (pod pretekstem że jest za gorąco jak świeci słońce - południowa strona) okna folią typu weneckie lustro. W dzień jak świeci słońce to lustro jest od zewnętrznej strony... wieczorem jak jest ciemno na dworze to lustro mam po stronie pokoju... moja Pani pozwala mi się rozebrać przy zapalonym świetle  i popieścić patrząc się w "lustro" ... skarg od sąsiadów nie było :)

Też fajna opcja. Być może nawet nie widzieli, ale kto wie, z sąsiadami jest ten problem że mogą siać plotki 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię oglądać takie fotki/filmy. Ostatnio znajomy pokazał mi kilka urywków z seksu ze swoją dziewczyną w barze przy okazji meczu reprezentacji, bo się trochę dłużej zasiedzieliśmy... Mega sprawa.

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...