Skocz do zawartości
MAkS

Dzień dobry, dobry wieczór Państwu :)

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Druh. pisze:

Ciekawe co byście powiedzieli jakbyśmy razem z Semem wcisnęli reset i zniknęli ;)

Kaśka z Kaśką by sobie poradziły bez łachy i jeszcze byśmy usłyszeli..."o... już jesteście?....hmmm..."....

;)

• Haha 8
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Druh. pisze:

Ciekawe co byście powiedzieli jakbyśmy razem z Semem wcisnęli reset i zniknęli ;)

Pewnie by pisali do mnie i do Zu.. ?

• Haha 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Sem. pisze:

Kaśka z Kaśką by sobie poradziły bez łachy i jeszcze byśmy usłyszeli..."o... już jesteście?....hmmm..."....

;)

Nie ma to jak wrócić do domu z pracy kompletnie wylogowanym i powiedzieć 'tadaaam - dziś jestem cały twój' ?

• Lubię 3
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Coma pisze:

Nie ma to jak wrócić do domu z pracy kompletnie wylogowanym i powiedzieć 'tadaaam - dziś jestem cały twój' ?

Tak. Takie chwile są ważne z życiu każdego rodzica :D:D:D

• Lubię 2
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
57 minut temu, Sem. pisze:

Po prostu widzę kiedy i ile PŁACIL :D A to zacny User. Zahacza o czasy gdy podstawowe kosztowało  39 ziko. Naprawdę zacny!

I ja pamiętam te czasy, ale teraz za to ma się poczucie, że płacąc niewiele wiecej masz konto VIP zamiast podstawowego i czujesz jakby Ci się promka trafiła, choć płacisz kilka razy więcej niż kiedyś ?

Witaj znowu Maks :)

• Lubię 1
  • Haha 2
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Dziewczyna_z_sąsiedztwa pisze:

I ja pamiętam te czasy, ale teraz za to ma się poczucie, że płacąc niewiele wiecej masz konto VIP zamiast podstawowego i czujesz jakby Ci się promka trafiła, choć płacisz kilka razy więcej niż kiedyś ?

Witaj znowu Maks :)

O to chodzi Skarbie, o to poczucie oszczędności :) Popatrz sobie na Opole. Jak oni wszyscy się starzeją. Nie to co my.

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Sem. pisze:

O to chodzi Skarbie, o to poczucie oszczędności :)

Ajtam oszczędność,  mąż mi płaci ?

Ale status VIPa, przywileje, nielimitowane wiadomości... no kurna uczucie jakbym latem jechała Porsche z szyberdachem, patrząc jak inni jadą starym golfem bez klimatyzacji ??

• Lubię 1
  • Haha 7
  • Zauroczenie 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Kokietka pisze:

uczucie jakbym latem jechała Porsche z szyberdachem

To może uzależniać ?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, gacek pisze:

To może uzależniać ?

Ajtam, innych uzależnień nie mam, więc to jedno może jakoś przeżyję ?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...