Skocz do zawartości
MAkS

Dzień dobry, dobry wieczór Państwu :)

Rekomendowane odpowiedzi

No hejo Wam wszystkim! :D 

Niepoprawny romantyk chciałby powiedzieć parę słów o sobie i zapoznać się z towarzystwem :) 

Wracam tutaj po raz trzeci albo piąty.

Do tej pory rogacz z zapędami na bulla czy kochanka.

Teraz?

Hm, Kochanek tak, ale bull bardziej.

Na pewno też bull.

Czy rogacz?

Już chyba nie.

Być może właśnie taki układ planet musiał we mnie zajść.

Zaraz moje urodziny, a ja po raz pierwszy w życiu czuję się pogodzony i akceptujący cuckoldową część swojej natury.

Dziwne uczucie.

Trochę śmieszne.

Takie jakby...

łaskotanie poniżej pępka.

Zdecydowanie delikatnie.

Także tak.

Co ja tam mogę jeszcze o sobie powiedzieć...No singiel. Z wyboru, tzn. nie spotkałem jeszcze odpowiedniej dla mnie partnerki lub to przeoczyłem. Jestem ogólnie pokręconym człowiekiem, ale ponoć bardzo w tą pozytywną stronę B-) 

Fajnie byłoby być rogaczem, ale jeszcze fajniej bullem.

Bullem bi-courious (btw. tak to się pisze?) 

Gdzie np. wylizywanie cipki HotWife przez bulla, po spuście rogacza, trochę może łamać schematy na pierwszy punkt widzenia.

Lub ssanie kutasa Rogacza razem z Hotką.

Lub wylizanie Pani po spuście Rogacza w środku i zastąpienie jego - swoim ładunkiem.

Dużo tych lub tak btw.

Poznałem Poliamorię.

Byłem z pół roku w związku mono i związku poliamorycznym, miałem taką malutką polikułę

To mój drugi punkt widzenia.

Plus ten ukształtowany przez rodzinę, społeczeństwo, kraj, religię.

Marzy mi się fuck-licking. Raz miałem.

Orgazm?

Musiałem rozchodzić xD

Po raz pierwszy w życiu.

Chętnie bym dał bliższym ludziom lub dobrym znajomym ;)

Trochę ze mnie taki człowiek skomplikowany przez życie, ale ponoć zdecydowanie nadrabiam przy pierwszym poznaniu lub przy pierwszym głosie, różnie kobiety mówiły.

Zdjęcie bonusowe, taka pozytywna wrzutka z mojej strony. Widać moje plusy i minusy w wyglądzie, bym powiedział ;)

Buziaki Słonka i trzymajcie się ciepło w ten piątkowy wieczór! <3

Przesyłam buzia w policzek i ciepłe wibracje :)442442648_7635235233235804_7255108889326287132_n.thumb.jpg.2d1e5240badc0f1af862489935603d76.jpg

• Lubię 3
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością Cuckoldplace! Pamiętaj o określeniu swojej przynależności do Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 5 Regulaminu Forum, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają Konta Podstawowe i przebywają w Grupie "Potwierdzony". Wyboru przynależności do Grupy Preferencji, dokonaj w ciągu 4 dni od momentu aktywacji Twojego Konta Podstawowego.   Jeżeli masz to już za sobą a określona przez Ciebie przynależność do Grupy Preferencji jest właściwa, nie musisz robić tego ponownie.

W czasie trwania pełnej, lub próbnej subskrypcji VIP, nie możemy udostępnić Ci systemu określania przynależności  do Grup Preferencji aby ochronić Twoje wysokie uprawnienia przypisane do takiego konta. Nie martw się, posiadając VIP Konto, dowolnie określasz swoją przynależność na zasadzie "ustnej" deklaracji i możesz znacznie, znacznie więcej. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Nie wpisuj tam byle czego, byle szybko. Nigdzie się tutaj nie spieszymy.

Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, MAkS pisze:

Wracam tutaj po raz trzeci albo piąty.

Czwarty :)

Tak czy inaczej, witaj :)

• Lubię 4
  • Haha 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Sem. pisze:

Czwarty :)

Pamiętak @MAkS zawsze znajdzie się ktoś,  kto Cię szczegółowo podliczy. I tu na forum i w życiu ? Wszyscy kiedyś wracamy.

Witaj na powrót i nie uciekaj już więcej.

• Lubię 6
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Coma pisze:

zawsze znajdzie się ktoś,  kto Cię szczegółowo podliczy.

Po prostu widzę kiedy i ile PŁACIL :D A to zacny User. Zahacza o czasy gdy podstawowe kosztowało  39 ziko. Naprawdę zacny!

• Lubię 4
  • Wow! 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Sem. pisze:

zacny User. Zahacza o czasy gdy podstawowe kosztowało  39 ziko. Naprawdę zacny!

Wtedy to pewnie i benzyna była po 2.5, że nie wspomnę o franku ?

• Lubię 1
  • Smutny 1
  • Haha 2
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Coma pisze:

Wtedy to pewnie i benzyna była po 2.5, że nie wspomnę o franku ?

A tak poważnie,  ja lubię powroty. To znaczy, że to wszystko coś znaczy. Pomiędzy, jest jakaś Coma, śpiączka. Jest bardzo potrzebny taki odpoczynek. Nieodzowny. 

Klaruje myśli.

• Lubię 6
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Sem. pisze:

A tak poważnie,  ja lubię powroty.

A tak poważnie, ja lubię jak nie muszą wracać bo nigdzie nie znikają. ;)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Druh. pisze:

A tak poważnie, ja lubię jak nie muszą wracać bo nigdzie nie znikają. ;)

A tak poważnie, ja też nie lubię znikania, ale czasem trzeba nacisnąć 'reset' i zalogować się od nowa 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Coma pisze:

A tak poważnie, ja też nie lubię znikania, ale czasem trzeba nacisnąć 'reset' i zalogować się od nowa 

Ciekawe co byście powiedzieli jakbyśmy razem z Semem wcisnęli reset i zniknęli ;)

• Lubię 1
  • Smutny 1
  • Hmm... 1
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...