Skocz do zawartości
matador96

Fantazje powracają

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jesteśmy młodą parą przed 30. Chcielibyśmy podzielić się swoimi fantazjami. Z żoną zawsze lubiliśmy eksperymentować w łóżku różne układy, gadżety... Pewnego czasu żonę podniecała wizja bi trójkąta z Panem. Mega ją rozpalało gdy podczas stosunku w moich ustach gościło dildo. Dominację w moją stronę z straponem również przerobiliśmy. Jednak podczas z jednego z stosunków przyznała mi się, że chciałaby zobaczyć jak zaliczam inną kobietę. Zacząłem realizować w jakiś sposób tą fantazje posuwając sztuczną pochwę, kiedy żonka leżała obok, co bardzo na nią działało. Mnie jednak bardziej nakręca przy tym do swingu bądź trójkąta. Poczyniliśmy jakieś pierwsze kroki do znalezienia partnerki do realizacji fantazji.. Jednak o znalezienie Pani do takiego układu dosyć ciężko, chyba że, "do towarzystwa" co małżonka rozważała. Chciała delikatnie zasugerować swojej koleżance taki uklad, udały się nawet na sesję foto kobiecą z której mam materialy, jednak nie podjęła tematu. Temat przyhamowało mocno pojawienie się dziecka lecz teraz powraca. 

Nie wiemy czy to odpowiedni dział, do podzielenia się fantazjami. Jak coś z góry przepraszamy :)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem, dosyć ciężko jest znaleźć kobietę na taki układ. Fantazja jest chyba najszybciej do zrealizowania w swingers klubie gdzie jest już dużo łatwiej doprowadzić do sytuacji, kiedy Twoja żona będzie mogła poobserwować siebie z inną

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...