Skocz do zawartości
ZazdrosnyPieknej

Powtórna Panna Młoda

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio podczas igraszek, zaczęliśmy z żonką wymyślać scenariusze, które dały by kolejnego kopa emocjonalnego w łóżku. Temat z mechanikiem o którym wspominałem w temacie ,,coś drgnęło" został już, nomen omen, przeruchany.

Otwórz sprzątając ostatnio strych, zastanawialiśmy się co zrobić z suknia ślubna żony. Czy sprzedać czy zostawić na pamiątkę. Wtedy żona zaproponowała że kiedyś się ubierze i odtworzymy naszą noc poślubną. 

W sumie miało by to sens bo przy takim zmęczeniu, chyba żadne z nas nie odczuło  należytej satysfakcji.

Plan po paru dniach i modyfikacjach przerodził się w mega podniecający ale też chory scenariusz odtworzenia nie nocy poślubnej a kilku godzin PRZED ślubem!

Motyw znany ze stron xxx ale wdrożony w życie powoduje wypieki na policzkach na samą myśl.

Etap jest na tyle wczesny że to jedynie rogata fantazja a nie realny plan do zrealizowania. Ale odtworzenie makijażu, fryzury i innych elementów tego dnia i dodanie do tego kogoś jeszcze. Przyjaciela rodziny lub świadka. Jak, nawet teraz jak to piszę to mam gęsią skórkę. 

Znalezienie kogoś zaufanego kto przyjedzie w pełnym garniturze i przeleci P. W sukni ślubnej graniczy z cudem. Więc na razie to pozostaje w sferze fantazji.

• Lubię 16
  • Zauroczenie 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, ZazdrosnyPieknej pisze:

Znalezienie kogoś zaufanego kto przyjedzie w pełnym garniturze i przeleci P. W sukni ślubnej graniczy z cudem

Nie żartuj ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaufanie trzeba zbudować :) fajna fantazja, chętnie bym pomógł z pełnym zaangażowaniem :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aż mi się w głowie zagotowało. Chętnie bym popatrzył ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo przyjemna fantazja i w pełni wykonalna. Powodzenia w realizacji jeżeli się na to zdecydujecie

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.05.2024 o 16:47, ZazdrosnyPieknej pisze:

Ostatnio podczas igraszek, zaczęliśmy z żonką wymyślać scenariusze, które dały by kolejnego kopa emocjonalnego w łóżku. Temat z mechanikiem o którym wspominałem w temacie ,,coś drgnęło" został już, nomen omen, przeruchany.

Otwórz sprzątając ostatnio strych, zastanawialiśmy się co zrobić z suknia ślubna żony. Czy sprzedać czy zostawić na pamiątkę. Wtedy żona zaproponowała że kiedyś się ubierze i odtworzymy naszą noc poślubną. 

W sumie miało by to sens bo przy takim zmęczeniu, chyba żadne z nas nie odczuło  należytej satysfakcji.

Plan po paru dniach i modyfikacjach przerodził się w mega podniecający ale też chory scenariusz odtworzenia nie nocy poślubnej a kilku godzin PRZED ślubem!

Motyw znany ze stron xxx ale wdrożony w życie powoduje wypieki na policzkach na samą myśl.

Etap jest na tyle wczesny że to jedynie rogata fantazja a nie realny plan do zrealizowania. Ale odtworzenie makijażu, fryzury i innych elementów tego dnia i dodanie do tego kogoś jeszcze. Przyjaciela rodziny lub świadka. Jak, nawet teraz jak to piszę to mam gęsią skórkę. 

Znalezienie kogoś zaufanego kto przyjedzie w pełnym garniturze i przeleci P. W sukni ślubnej graniczy z cudem. Więc na razie to pozostaje w sferze fantazji.

Świetna fantazja, która mi też bardzo często po głowie chodzi. Macie dar do realizacji swoich pomysłów, więc myślę że i tym razem Wam się to uda.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My w naszych rozmowach łóżkowych często układamy scenariusz "cuckoldowego" wesela, w którym kochanek jest świadkiem i towarzyszy nam w nocy poślubnej.

Mocna fantazja, ale zauważyłem że hotka robi się bardzo szybko mokra i szybko dochodzi.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O tak! Od dawna mam podobna fantazję, z kochankiem w roli świadka, który jest ostatnim z ktorym żona była jako panna, i pierwszym, który zrobił z niej hot wife w noc poślubną.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam natomiast marzenie o nocy poślubnej, gdzie żona będzie miała gangbang z przynajmniej 3 czarnymi ogierami, a ja zostanę kamerzystą. Szukam dalej hotki ale są pewne perspektywy na znalezienie takiej niedługo.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...