Skocz do zawartości
Parys94

Wesele

Rekomendowane odpowiedzi

Wesele 

W końcu oświadczyłem Ci się zaczęliśmy myśleć o naszym weselu o ślubie o naszej ceremonii  wszystko pięknie planowałaś siedzieliśmy razem całując się na kanapie i wymyślając jak będzie pięknie wyglądał nasz ślub przeglądałaś sukienki wybrałaś ślicznà białą obcisłą suknie z dużym dekoltem tak żeby podkreślić swoje wdzięki bo bardzo lubisz kiedy możesz pochwalić się swoimi dużymi piersiami do których zapominasz założyć stanika. Przyszedł ten dzień kiedy mieliśmy powiedzieć sobie tak byłaś u kosmetyczki zeobiłaś piękne długie paznokcie założyłaś długie grube gęste czarne rzęsy i duże pełne czerwone usta wyglàdałaś obłędnie razem w połączeniu z białą suknią. Nie chcialas mi się pokazywać żebym nie zobaczył Cię wcześniej i nie popsuł pierwszego wrażenia.

Byłaś sama w pokoju ubierałaś się miałaś już na sobie białe pończochy duży biały stanik pieknà koronkową bieliznę

Do tego wysokie białe szpilki z czerwoną podeszwą

Nagle słyszysz pukanie do drzwi jesteś jeszcze pół naga na głowie welon idziesz otworzyć drzwi Twoje szpilki dają o sobie znać stukając o podłogę a piersi delikatnie podskakują w białym staniczku

Otwierasz drzwi a tam stoi on jeden z naszych gości którego zaprosiliśmy mówi że przyniósł dla Ciebie prezent na nową drogę życia.

Patrzysz się na niego podgryzając Warki swoich czerwonych ust oglądasz go z góry na dół wiesz że on patrzy na Ciebie z wielkim pożàdaniem
Kierujesz wzrok na jego rozporek i widzisz ze jego spodnie się unoszą a rozporek powoli się rozpina przez spodnie już widzisz że ma bardzo dużego kutasa bardzo mocno odznacza się w jego spodniach

Patrzysz na niego i widzisz że on nie może oderwać wzroku od Twoich dużych jędrnych piersi które tak pięknie prezentują się w tym staniczku

Patrzy na Twój kolczyk w brzuchu który lekko się macha łapie Cię delikatnie za niego i pyta się czy może wejść bo ma prezent który chciałby Ci dać i żeby byś zawsze z nami

Mówisz że oczywiście ale za chwile jest ślub a Ty się spieszysz odwracasz się a on swój wzrok kieruje na najpiękniejsze pośladki jakie widział do tej pory są duże jędrne opalone a kiedy stawiasz krok kręcą się tak że hipnotyzują mężczyzn

Zreszta Ty specjalnie zaczynasz iść tak aby bardzo mocno kręcić pupą przecież ktoś na Ciebie patrzy

Stajesz naprzeciwko niego on zamyka drzwi lekko zerkasz czy kutas dalej stoi i widzisz ze za chwile strzelą mu spodnie.

Perfidnie wiec postanawiasz się schylić tak że mało Twoje piękne duże piersi nie wypadną ze stanika i widzisz jak rozporek rozpina się całkowicie i widzisz już jego wielkiego kutasa

Wychodzi mu ze spodni a Ty nie możesz oderwać od niego wzroku

Moja piękna żona zazdrościł mi każdy i każdy facet spoglądał na nią śliniąc się na widok tych kształtów ale do tej pory nikt nie zobaczył Cię w pięknym białym komplecie bielizny z wiszącym w słodkim delikatnym pępku kolczykiem. A kto mógł wyobrazić sobie Ciebie klęczącą przed nim zaciskającą swoje delikatne dłonie oraz długie pazury na swoim twardym i ciężkim od spermy kutasie. Marzenie każdego zdrowego mężczyzny który przy pierwszej wolnej okazji zatopiłby się w Tobie jak w basenie pełnym gorącej wody. 

Wyglądasz obłędnie twoje piękne opalone ciało delikatne białe pończochy oraz biała bielizna plus welon na głowie idealnie pasują kiedy w przysiadzie z nogami rozłożonymi szeroko trzymasz ręką wielkiego twardego kutasa który już znalazł swoje miejsce w Twoich dużych mokrych ustach kiedy całą szminkę zostawiasz na nim zamiast poczekać na pierwszy pocałunek swojego męża. Nie możesz się powstrzymać druga ręka ląduje pod białymi prześwitującymi majteczkami tuż pod świecącym się jak diamencik kolczykiem jesteś już tak mokra że czujesz jak zaczyna lecieć na podłogę a Ty nie rozumiesz co się dzieje bo przecież zawsze mówiłaś że nigdy tego nie zrobisz z kimś obcym i nie mogłabyś się tak zabawić to przecież nie jesteś Ty to przecież nie tak powinno być powinnaś teraz szykować się dla mnie dla swojego męża który czeka teraz żeby zobaczyć swoją piękną wybrankę wybrankę której za chwile powie tak i mają być ze sobą już na zawsze wybrankę…… która oblizuje jak pysznego lizaka dużego kutasa dławiąc się nim co chwile a jej ślina leci na te piękne jędrne duże piersi które aż podskakują od ruchów ręką i sprawiają że jest on jeszcze twardszy jeszcze smaczniejszy. Uwielbiasz to robić przecież wiesz o tym doskonale oszukiwałaś się tyle czasu że tak nie jest ale kiedy twój różowy języczek owija się wokół takiego fiuta który rusza się w Twoich ustach nie możesz nic z tym zrobić oddajesz się bez reszty co chwile podnosząc wzrok żeby popatrzeć się w jego oczy jakim jest teraz szczęściarzem co Twoje usta mogą zrobić kiedy tylko masz na to ochotę.

Słyszysz tylko jęki bo co innego mogłabyś usłyszeć kiedy zabierasz się za to co lubisz najbardziej przecież wiesz że jesteś w tym świetna. „Twój mąż jest wielkim szczęściarzem”

Delikatnie wyjmujesz go ze swoich ust musisz uważać bo jest tam bardzo mokro a nie chcesz pochlapać bielizny w dniu ślubu. Wyciągasz go z ust powoli a on lekko opada i tylko samą główką dotyka Twoich nabrzmiałych i mokrych ust zaczynasz lizać go jak loda na patyku z dołu do góry i powrotem odpowiadając „ Mój mąż jest dla mnie jedynym mężczyzną na świecie możesz posiąść mnie na chwile i tylko na chwile ale to on jest tym który będzie ze mną zawsze”

Po tych słowach wstajesz łapiesz mocno ręką za jego czerwonego od ssania kutasa zaczynasz mocno przesuwać tą ręką po jego członku w górę i w dół w górę i w dół języczkiem za to oblizujesz usta zlizując resztę tego pysznego smaku wkładając po chwili mu język do buzi.

„Tak właśnie smakujesz tak smakuje Twoja zabaweczka którą za chwile mnie zerżniesz”

Mówiąc to odpinasz stanik żeby pokazać co się kryje za tą bielizną czas nagle zwalnia rozpinasz ostatni zatrzask i ściągasz biustonosz twoje piersi lekko opadają w dół i podskakują są idealne na swoim miejscu duże okrągłe i miękkie marzenie każdej kobiety i każdego mężczyzny aby ich żona miała tak piękne piersi. Na reakcje nie musisz czekać długo od razu rzuca się na nie żeby ssać je pieścić lizać ugniata są tak duże że potrzebują dużo czułości potrzebują zabawy a on to dokładnie rozumie. 

Sutki są twarde i ani myślą opaść atmosfera jest bardzo gorąca czujesz jak po nodze jak krople wody lecą Twoje soki z podniecenia. Nigdy się tak nie czułaś masz do siebie lekkie pretensje co robisz znowu te same głupie myśli w głowie czy to dobrze czy możesz tak robić co na to Twój ukochany przecież nie powiesz mu o tym jeszcze w dzień ślubu że przed naszym pocałunkiem miałaś w ustach soczystego kutasa którego smak czujesz cały czas. Ale te myśli odchodzą w dal czujesz niesamowitą rozkosz mogłabyś tak cały czas nie chcesz żeby to się kończyło ręką sprawdzasz czy dalej jest twardy czy dalej jest tak nabrzmiały i gotowy na Twoją dziurkę. 

Nie zawiodłaś się oplatasz wokół niego swoje piękne zrobione specjalnie dla mnie pazurki ściskasz mocno i walisz jakbyś chciała powiedzieć „ Jest mój kurwa” 

Jęki słychać w całym pokoju jesteś tak podniecona że mogłabyś się drzeć gdybyście byli sami ciężko jest Ci skupić się na oddechu zmysły wariują czujesz że odpływasz „ niech to się nie kończy niech to się nie kończy” mówisz sama do siebie. Lapiesz go za włosy i odpychasz od siebie jesteś wściekła patrzysz się tak jakbyś była gotowa rzucić się do gardła „ Rżnij mnie „ prawie krzyczysz i odwracasz się tyłem stawiasz jedną nogę wysoko na stół i odsłaniasz swoją mokrą i różową cipke jest jak złoty gral jak piękna gwiazda  delikatna niewinna różowa taka mokra…… Za chwile zostanie wykorzystana wykorzystana do sprawienia przyjemności komuś kto wszedł tylko pogratulować komuś komu nigdy w życiu nie pomyślałabyś żeby robić takie rzeczy w dodatku na swoim najważniejszym dniu. 

Długo nie musiałaś czekać wszedł w Ciebie cały całe 20 cm wbiło się w Twoje delikatne niewinne ciałko byłaś otwarta na jego kutasa jęknęła bardzo głośno ale czemu tu się dziwić kiedy taki potwór wszedł w Twoją maleńką Cipke. Złapał Cię za szyje Ty odchyliłaś głowę patrząc na niego 
„ Twoje ciało jest teraz moje” 
- „Zrób z nim co trzeba” odpowiedziałaś a on docisnął go jeszcze mocniej aż straciłaś oddech rozpychał Cię od środka i wchodził bardzo głęboko czułaś że leci z Ciebie jak z fontanny nie mogłaś nic już zrobić nic poza …
- Pukanie do drzwi słyszysz że ktoś stoi za drzwiami nagle milkniesz i słyszysz mój głos „Kochanie wszystko dobrze ? Słyszałem krzyk” Patrzysz na klamkę a ona opuszcza się w dół

Przecież nie może mnie takiej zobaczyć takiej która stoi z wypiętymi pośladkami a miedzy nimi jest wielki kutas który rżnie Cię . Nie możesz do tego dopuścić czy nie chcesz tego przerywać bo jest Ci tak dobrze ? Chyba wszyscy wiemy że ta przyjemność mogłaby się nie kończyć a Ty mogłabyś godzinami czuć jak ten wielkolud dociska go coraz głębiej i głębiej sprawiając że Twoja niewinność przestaje istnieć. 

„ Nie wchodź ! Nie wolno Ci mnie zobaczyć to przynosi pecha nic się nie stało to nie ja krzyczałam” 

„ Dobrze nie wejdę chciałem tylko sprawdzić czy jest ok”

Słyszysz jak odchodzę i nagle czujesz ulgę wielką bo wiesz że możesz dać się rżnąć a przecież oto tutaj chodziło prawda ? Na pewno znalazłabyś wytłumaczenie dlaczego siedzi w Tobie wielki 20 cm kutas kiedy ja nie mogę nawet zobaczyć Cię przed ślubem kiedy masz na sobie welon oraz ręce kogoś nieznajomego zaciskające się na Twoich opalonych pośladkach. 

Wiesz dobrze że kocham Cię niesamowicie i wybaczyłbym Ci taką zabawę ale przecież tu chodziło o to że pragniesz więcej więcej więcej ! Więcej Kurwa tego rżnięcia !

Czujesz w sobie jak się rusza jak posuwa Cię jak jest mu dobrze czujesz że takiego właśnie potrzebowalaś. Nawet gdybyś teraz chciała nie wyszedłby z Ciebie tak mu dobrze zatyka Ci rękami usta żebyś posłuchała jak jego duże jaja obijają się o Ciebie wydając ten piękny dźwięk klaskania. Kiedy to słyszysz odpływasz czujesz że masz w sobie prawdziwą wielką palę naładowaną po same brzegi wiesz że będzie tego dużo że jest tak napalony że całą Cię pobrudzi.

Wszystko podskakuje wszystko jest takie naturalne jakby zwolnił czas i chciał nm pokazać tą piękna sytuacje te cudowne piersi które z każdym mocniejszym dociśnięciem kutasa podskakują czy duże naładowane po brzegi dla Ciebie jajka które zachaczają o pośladki obijając się o nie. 

Tak to jest właśnie to co lubisz najbardziej niewinność na zewnątrz oraz całkowite zniewolenie dla wybranych. 

Tryskasz nie można już nad Tobą zapanować całą zaczynasz się ruszać drżeć nogi odmawiają posłuszeństwa jakbyś została porażona prądem całą chodzisz a jęki są nie do opanowania nie możesz złapać tchu nie da się jest Ci jak w raju poziom euforii wybija górne granice nie panujesz już nad swoim ciałem nagle czujesz jakby ktoś przechylił wiadro tyle z Ciebie leci z tej małej cipki której nie podejrzewałbyś że zmieści takiego fiuta leje się jak z gigantycznego wiadra.

„Tak takk kurwaaa tak jak mi dobrze aahhhh…. Dociskaj go jeszcze taaaak” 

Opadasz całkowicie z sił  nogi całe mokre pończochy do wymiany nic już z nimi nie zrobisz są całe w Twoich sokach jęczysz coraz ciszej i ciszej czujesz tylko ogromne podniecenie i radość oraz spełnienie czujesz że to było Ci potrzebne to Ci się właśnie należało. Czujesz jak z Ciebie wychodzi delikatnie słyszysz jak przesuwa się między Twoimi nogami słyszysz jak jest mokro a on dalej jest sztywny  i baaardzo napięty. 

Nagle czujesz mocne szarpnięcie za głowę to on sprowadził cię właśnie na kolana klęczysz przed nim mając go na wysokości ust trzyma Cię za głowę mocno masując sobie ręką powoli otwierasz usta żeby pomóc mu nakarmić Cię , za późno podniecenie było nie do opanowania czujesz jak ciepła delikatna sperma wlewa się do Twojego gardła wypełniając usta po brzegi jest jej tyle że nie nadążasz połykać więc reszta spływa po Tobie po kącikach ust leci na piersi czujesz że jesteś cała w jego spermie cała i masz ją wszędzie ale jesteś z siebie niesamowicie zadowolona i ani myślisz mieć wyzuty sumienia. 

W końcu sama doprowadziłaś do tak wielkiej ilości to Twoja nagroda za całe podniecenie które wywołujesz. 

Nie ma czasu przecież ślub musi się zacząć szybko wstajesz i każesz mu wypierdalać „ Zrobiłeś swoje wynocha muszę zdążyć na ślub” 

On uśmiecha się szyderczo wkłada kutasa do spodni klepie Cię po pośladku i mówi „ Niezła jesteś musimy to powtórzyć „

Wychodzi zostajesz sama już musisz wychodzić a przecież musisz się przebrać i poprawić usta ale nie ma na to czasu więc wycierasz z siebie tyle ile możesz szybko zakładasz nowe podkolanówki i wybiegasz do ołtarza jesteś już spóźniona ale nogi się chwieją ledwo możesz iść bo jesteś wykończona zasłaniasz twarz welonem i podbiegasz do mnie czujesz że jesteś cała mokra że dalej powoli leci z Ciebie.

Stajesz naprzeciwko mnie i wymawiasz ze mną słowa przysięgi kiedy odkrywam Ci welon żeby pocałować Cię już jako moją żonę nagle z lekkim zdziwieniem widzę że masz coś na ustach widzisz to w moich oczach że za chwile domyśle się co to jest a przecież nie możesz na to pozwolić łapiesz mnie za głowę i szybko całujesz bardzo namiętnie tak żeby pozbyć się resztek spermy miedzy naszymi językami.

Dobrze wiem czym smakowałaś i mimo to całowałem Cię bez opamiętania wiedziałem że jesteś tylko moja i nic tego nie zmieni. ❤

• Lubię 7
  • Hmm... 1
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

używaj przecinków, ciężko się czyta...

• Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, tomsport pisze:

używaj przecinków, ciężko się czyta...

Nie narzekaj ;) 

James Joyce też pisał  bez znaków interpunkcyjnych, a wielkim pisarzem jest... :) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 27.01.2023 o 23:52, Zouza pisze:

Wobec tego przeniosłam do "Historii prawdziwych". :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podniecające ?wszystko  z tematyką wesela jest Zajeviste. Wyruchana panna Młoda przed ołtarzem :oki:

W dniu 27.01.2023 o 23:52, Zouza pisze:

Wobec tego przeniosłam do "Historii prawdziwych". :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 9.05.2024 o 14:08, alien pisze:

Nie narzekaj ;) 

James Joyce też pisał  bez znaków interpunkcyjnych, a wielkim pisarzem jest... :) 

Nie każdy może równać do Joyca. Nie trzeba aż tak silić się na ekscentryczność, by zyskać poklask tłuszczy. Trochę szacunku dla czytaczy wystarczy, by zyskać ... hymm... teraz to się chyba folołersi zwią. Próbuj dalej. Koty za płoty, debiut swoje prawa ma. Życzę jak najlepiej autorowi. BZYK

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...