Skocz do zawartości
Pan Bartosz

Tytułowanie Dominującego wśród znajomych rodziny?

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie głównie do par będących w relacji UC. Jak tytułujecie Pana podczas spotkań towarzyskich. Np hotka przedstawiając mnie swoim znajomym powinna powiedzie to Pan Bartosz czy Poprostu zwyczajnie po Imieniu bez dodatku Pan 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że intymne zabawy powinny pozostać intymne. Są na tyle nietypowe, że włączanie w to osób niewtajemniczonych może wam wszystkim tylko zaszkodzić. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Pan Bartosz pisze:

Pytanie głównie do par będących w relacji UC. Jak tytułujecie Pana podczas spotkań towarzyskich. Np hotka przedstawiając mnie swoim znajomym powinna powiedzie to Pan Bartosz czy Poprostu zwyczajnie po Imieniu bez dodatku Pan 

UC czy Dom / sub?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To była bardziej rozmowa między hotka a mną ( poznajemy się , ustalamy zasady) i to było w sumie jej pytanie jak powinna do tego podejść. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, creampie pisze:

UC czy Dom / sub?

W sumie jestemy na etapie ustaleń. Ale oni bardziej oboje jako uległa Para

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako Dominujący zdecydowanie preferowałbym "Pan". Dla niewtajemniczonych to nic nadzwyczajnego, a dla Was...;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że mogło by być przyjemne ja z nią i spotkanie z jej przyjaciółką : poznaj to Pan Bartosz 

• Lubię 3
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...