Skocz do zawartości
PabloEscobar

gdzie znaleźć potencjalną hotkę ;-)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

O tym że kręci mnie cuckold odkryłem w wieku 20 lat gdy moja narzeczona mnie zdradzała i na początku się wściekałem a potem gdy odeszła - bawiła się mną gdy brakowało jej zabaw łóżkowych. Z jednego strony byłem w niej wciąż zakochany ale kręciła mnie tym swoim podejsciem takiej niedobrej Modliszki, tak mi już zostało do dziś.

W międzyczasie było małżeństwo i po latach zabawa w cuckold, były kluby, jej ''koledzy'' - było fajnie, ale się skończyło z różnych względów (małżeństwo).

Do meritum - gdzie znaleźć potencjalną hotkę?  miałem dużo pomysłów ale nie działają, był tinder, grupy na FB, dużo kobiet jest zaciekawionych ale tak na prawdę nie chce tego w realu.

Mój rys psychologiczny hotki to kobieta która miała zawsze problem z monogamią, taka seksowna, lubiąca sex, podpowidzcie - jak znaleźć hotkę bez klasycznego podejscia czyli zwykłego związku i po dłuższym czasie wejście w świat cuckold (duże ryzyko niepowodzenia). Preferowałbym otwarte karty czyli oczekiwania cuckold na dzień dobry i obu stronom to pasuje.

pozdrawiam ? G

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, PabloEscobar pisze:

Do meritum - gdzie znaleźć potencjalną hotkę?  miałem dużo pomysłów ale nie działają, był tinder, grupy na FB, dużo kobiet jest zaciekawionych ale tak na prawdę nie chce tego w realu.

Na kilku specyficznych serwisach w PL widziałem nie raz ogłoszenia Pań, które szukają dość jednoznacznych związków/relacji cuckold z elementami BDSM ?

12 minut temu, PabloEscobar pisze:

Mój rys psychologiczny hotki to kobieta która miała zawsze problem z monogamią, taka seksowna, lubiąca sex, podpowidzcie - jak znaleźć hotkę bez klasycznego podejscia czyli zwykłego związku i po dłuższym czasie wejście w świat cuckold (duże ryzyko niepowodzenia).

Moja hotwife, zanim mnie poznała, nigdy święta nie była ??, ale też od początku nie zakładaliśmy, że zainteresuje nas ten temat. Z drugiej strony ja nie wyobrażam sobie, żeby na początku naszej znajomości np. po 3 miesiącach któreś z nas wyskoczyło z tym tematem. Najpierw musieliśmy wytworzyć między sobą więź, pokochać się. Później przyszły różne fantazje.

24 minuty temu, PabloEscobar pisze:

Preferowałbym otwarte karty czyli oczekiwania cuckold na dzień dobry i obu stronom to pasuje.

Kawa na ławę, wóz albo przewóz. Z drugiej strony to trochę brzmi, jakbym czytał inne ogłoszenie np. "Jak znaleźć dziewczynę, która lubi seks analany". Jeśli nigdy nie próbowała, to skąd ma wiedzieć, że może jej to się spodobać? Jeśli nie ma doświadczenia w cuckold albo wcześniej nie zdradzała albo też nie fantazjowała o tym to możesz faktycznie trafić na ścianę.

Nie wiem, jak długo poszukujesz, ale z doświadczenia wiem, że poszukiwanie drugiej połówki bywa męczące z wielu względów. Skoro szukasz kobiety, która jest przekonana, że chce tego (z własnych doświadczeń albo fantazji) to albo ty ją musisz znaleźć albo ona ciebie. Brzmi jak banał, ale tak jest.

Ja bym się skupił na ogłoszeniach. Szukaj takich albo sam daj. Jeśli wolisz w realu, to są również miejsca do tego, ale czasami przypadek jest najlepszy. Ja poznałem żonę przez Internet w miejscu, w którym raczej nikt nie szuka miłości na poważnie.

Powodzenia ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, PabloEscobar pisze:

a jakie strony polecasz Gacku?

Napisałem wiadomość na Priv z jedną ze stron. Nie chcę robić reklamy/antyreklamy innemu serwisowy ani też rozpoczynać dyskusji czy warto/nie warto tam szukać.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...