Skocz do zawartości
adidas

Czy znajomy jako kochanek to dobry temat?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chcę za bardzo zaśmiecać forum. Bo pisałem już o swoim problemie w oddzielnym temacie. Ale tym razem już pomijając moją historię chciałem Was zapytać czy osoba znajoma z którą ma się częsty kontakt, której bardzo podoba się moja kobieta (z wzajemnością) to dobry pomysł na dobry układ? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wielu z nas o czymś takim marzy. I myślę że przy sprzyjających warunkach jeśli ta osoba znajoma faktycznie jest tego warta to taki układ może być wręcz idealnym. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Druh. pisze:

Wielu z nas o czymś takim marzy. I myślę że przy sprzyjających warunkach jeśli ta osoba znajoma faktycznie jest tego warta to taki układ może być wręcz idealnym. 

U mnie jest tak ( o czym pisałem w oddzielnym temacie). Że za moimi plecami był flirt między nimi. Jest trenerem mojego syna. Kontakt z nim jest nieunikniony. On nie wie, że ja o tym wiem. Mam z nim pogadać? Czy może kobietę do tego namówić jak znów ją zaczepi? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, adidas pisze:

U mnie jest tak ( o czym pisałem w oddzielnym temacie). Że za moimi plecami był flirt między nimi. Jest trenerem mojego syna. Kontakt z nim jest nieunikniony. On nie wie, że ja o tym wiem. Mam z nim pogadać? Czy może kobietę do tego namówić jak znów ją zaczepi? 

47 minut temu, adidas pisze:

Ale tym razem już pomijając moją historię

No to chcesz żeby rozmawiać ogólnie czy na twoim przykładzie? Bo się trochę pogubiłem;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Druh. pisze:

No to chcesz żeby rozmawiać ogólnie czy na twoim przykładzie? Bo się trochę pogubiłem;)

Wiadomo, że każdy będzie przytaczał swoje doświadczenia. Jestem otwarty oczywiście również i po to zamieściłem ten wątek, żeby poczytać historie innych osób. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że na tym etapie Twoja rozmowa z nim nie jest dobrym pomysłem, jeżeli do tej pory nie wie to niech na razie tak zostanie,nie wiem jakie podejście do tematu ma twoja kobieta, ale niech ona podtrzymuje znajomość 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, eleo pisze:

Wydaje mi się, że na tym etapie Twoja rozmowa z nim nie jest dobrym pomysłem, jeżeli do tej pory nie wie to niech na razie tak zostanie,nie wiem jakie podejście do tematu ma twoja kobieta, ale niech ona podtrzymuje znajomość 

On cały czas jest w naszym życiu bo trenuje naszego syna. Więc chodzi Ci o kontakt prywatny. Ok rozumiem. Ale w tej sytuacji warunkiem jest moja pełna kontrola nad tą ich komunikacją. Inaczej tego nie widzę. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, adidas pisze:

warunkiem jest moja pełna kontrola nad tą ich komunikacją. Inaczej tego nie widzę. 

A może też odrobina zaufania?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, creampie pisze:

A może też odrobina zaufania?

Masz rację. Choć ja nie znam jego zdania na ten temat. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...