Skocz do zawartości
adidas

Zdrada (nie)kontrolowana

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, moro pisze:

moze trener sie wystraszyl ukladu? nie dla wszystkich to jest oczywiste :)

Ta sytuacja jest mocno skomplikowana. Na początku gdy go poinformowała, że chce się z nim spotykać ale już tylko na w pełni legalnych warunkach mocno się tym zakręcił. Jednak utknęli w tym jakby niby mieli o tym mi powiedzieć ( skoro ja w jego świadomości niczego nie wiedziałem o ich wcześniejszych ekscesach). Były różne pomysły ale zabrakło mu póki co konsekwencji. A później wakacje go mocno odsunęły od tej sprawy przez pilnującą go niemalże nieustannie żonę. Cały czas wysyła nieśmiałe, sygnały do mojej kobiety ale konkretów zdecydowanie brakuje. Ją jak zauważam ta jego niedostępność mocno irytuje a z drugiej strony bezsilność z tym związana jeszcze bardziej ją na niego nakręca. Ja natomiast mógłbym konkretnie do niego uderzyć i sam się podłożyć robiąc z siebie nawet uległego rogacza. Ale niestety fakt, że jest trenerem mojego syna jest wystarczającym hamulcem, który nie pozwala mi się na takiej pozycji umiejscowić. Zobaczymy co czas pokaże... Bo sprawa na pewno nie jest zamknięta. Zbyt mocno ich do siebie ciągnie...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...