Skocz do zawartości
Pragnekraglej

Bodycount

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Pragnekraglej pisze:

Bodycount może być różny, a to, że ktoś ma więcej lub mniej nie czyni go gorszym. Myślę, że bardziej zależy tu od spojrzenia osoby na to. 
jeśli będzie czuł się gorszy/lepszy od innych z powodu liczby to będzie to traktował jak ranking. 

Czyi co, to dla podniety, czy podbudowania ego?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Dragonfly pisze:

Czyi co, to dla podniety, czy podbudowania ego?

Rozruszania forum. Tyle i aż tyle. 

od siebie napiszę -  12. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, OnlygoodVibes pisze:

no offence, ale taki kontent ma trochę takie flo jak jako małolaci chwaliliśmy się kto ile zrobił najwiecej pompek ?

Bez urazy, ale jeśli temat Cię nie interesuje - możesz nie czytać;)

Jest wiele tematów, które mnie nie interesują, ale nie chodzę po nich i nie krytykuję. Po ilości anglicyzmów, jakie zastosowałeś w jednym zdaniu wnioskuję, że znasz tłumaczenie swojej nazwy użytkownika, a robisz dokładnie na odwrót.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14.04.2024 o 22:14, Zouza pisze:

seks to nie tylko "włożyć, wyjąć". ?

Hmmm, a czy w gruncie rzeczy to każdy akt seksualny nie polega właśnie na wkładaniu choćby języka, palców, stóp, ale i wkładaniu do głowy odpowiednich erorotycznych treści? Taka dygresja.

A konkretnie w temacie to ja uwielbiam licznik na tym forum. Mniej niz 10 to zapewne sytuacja, kiedy jeszcze pewnie dość łatwo policzyć i może nawet podać imiona, daty i znaki szczególne i mój ulubiony przedział 10-100, jakże adekwatny, kiedy nie zastanawiamy się nad liczbami i definicjami "seksu".

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, Dziewczyna_z_sąsiedztwa pisze:

A konkretnie w temacie to ja uwielbiam licznik na tym forum. Mniej niz 10 to zapewne sytuacja, kiedy jeszcze pewnie dość łatwo policzyć i może nawet podać imiona, daty i znaki szczególne i mój ulubiony przedział 10-100, jakże adekwatny, kiedy nie zastanawiamy się nad liczbami i definicjami "seksu".

To licznik w godzinach ?

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
48 minut temu, OnlygoodVibes pisze:

Poglądy, opinie itd. mogą być odmienne. Ale co ja tam wiem 

Poglądy mogą być odmienne, ale nie zawsze i wszędzie trzeba je wszystkim prezentować.

To jest tak, jakbym w temacie o zamknięciu męża napisał "ptaszek w klatce jest głupi". Mam prawo tak myśleć, ale wątek nie został założony po to, żebym w nim głośno wyrażał takie opinie.

Co innego, gdyby założyciel wątku spytał innych, co sądzą o liczeniu, ale tak nie jest.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, creampie pisze:

Poglądy mogą być odmienne, ale nie zawsze i wszędzie trzeba je wszystkim prezentować.

To jest tak, jakbym w temacie o zamknięciu męża napisał "ptaszek w klatce jest głupi". Mam prawo tak myśleć, ale wątek nie został założony po to, żebym w nim głośno wyrażał takie opinie.

Co innego, gdyby założyciel wątku spytał innych, co sądzą o liczeniu, ale tak nie jest.

No widzisz... A mimo tego wszystkiego co piszesz to kolega przynajmniej w jakikolwiek sposób się wypowiadał w temacie wątku czego nie można powiedzieć o Twoich postach. Proponuję zatem skupić się na temacie a pouczanie innych zostawić ewentualnie administracji

• Lubię 1
  • Hmm... 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, Wichura pisze:

No widzisz... A mimo tego wszystkiego co piszesz to kolega przynajmniej w jakikolwiek sposób się wypowiadał w temacie wątku czego nie można powiedzieć o Twoich postach. Proponuję zatem skupić się na temacie a pouczanie innych zostawić ewentualnie administracji

Chciałbym, ale ktoś wyżej w tym wątku stwierdził, że się nie da;)Z czym się zresztą zgadzam.

Ale żeby nie było, że łamię regulamin, to w zależności od interpretacji mój licznik to od 25 do 50 (ciał, nie godzin).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
45 minut temu, Dziewczyna_z_sąsiedztwa pisze:

Tylko jak rozumieć doświadczenie w godzinach? 

Może to są te tzw. roboczogodziny. Wówczas są na to stosowne wzory: ze wzrostem wskaźnika rh powinien rosnąć potencjał doświadczenia (czy jakoś tak). Szczegółów nie znam, zawsze działam intuicyjnie ?

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...