Skocz do zawartości
Pragnekraglej

Bodycount

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zobaczyłem ciekawy temat w którym użytkownicy wrzucali swoje zdjęcia i dyskutowali o tym, ilu partnerów mogło mieć z nimi przyjemność. pomyślałem, że warto spróbować tego również tutaj. 
Może zdjęcia to za dużo ale myślę, że możemy zacząć od podpowiedzi na następujące pytanie:

Jaki jest wasz tzw. Bodycount? 

• Hmm... 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba by sprecyzować co to znaczy że ktoś miał przyjemność z czyimś ciałem. Bez tego się nie da ?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest na Forum sporo osóby, które idą na ilość. Dla nich rzeczywiście liczby mają znaczenie. Pytanie retoryczne - jak przy tym z jakością? A biorąc pod uwagę cel większości znanych mi Forumowiczów, szukamy tu raczej jakości właśnie.  @Pragnekraglej nie wiem zatem czy uzyskasz wystarczająco satysfakcjonujące odpowiedzi, zwłaszcza że sam nie odważyłeś się rozpocząć własną statystyką ?

Bardziej responsywna byłaby chyba ankieta, do tego anonimową.

@Wichura tu akurat moim zdaniem sprawa jest raczej oczywista - chodzi o dwa ciała połączone erotycznym uniesieniem, czyli że raczej nie chodzi o sexting ?

Żebym jednak nie został posądzony o off topic, odpowiem tak: nie mam pojęcia jaki jest mój bodycount. Myślę,  że gdybym miał potrzebę przeliczenia swoich partnerek, nie byłoby to takie trudne, bo do tych rzeczy podchodziłem zawsze bardzo emocjonalnie, ponieważ w tych sprawach nigdy nie interesowała mnie ilość.

Gdybym to ja był autorem tego wątku (ale nie jestem, więc nie zamierzam zmieniać tematu zapoczątkowanego przez Autora), zapytałbym raczej o Number of Times, tzn. ile razy można być "w łóżku" z jedną i tą samą osobą, nie tracąc sobą nawzajem zainteresowania. I nie chodzi mi tu o obowiązkowy seks małżeński. Tu akurat miałbym sporo do powiedzenia. A liczba czterocyfrowa wcale nie byłaby przesadzona.

To tak na zasadzie - nie wiem, ale się wypowiem ?

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zbliżam się pewnie do 50 partnerek.

Ale to przez to, że lubię spontan 

• Kwiatek 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, Coma pisze:

Tu akurat moim zdaniem sprawa jest raczej oczywista - chodzi o dwa ciała połączone erotycznym uniesieniem

To dalej nie jest oczywiste bo dla jednych erotycznym uniesieniem będzie pełen stosunek, się innych oral lub zabawa dłonią a jeszcze dla innych pół godziny namiętnego całowania się

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
54 minuty temu, Wichura pisze:

To dalej nie jest oczywiste bo dla jednych erotycznym uniesieniem będzie pełen stosunek, się innych oral lub zabawa dłonią a jeszcze dla innych pół godziny namiętnego całowania się

Osobiście lubię upraszczać - seks to seks, więc zdefiniowałbym to jako "zaliczenie" w powszechnym tego słowa rozumieniu. Czyli mimo wszystko stosunek, a nie jakieś tam macanko-całowanki 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Coma pisze:

Osobiście lubię upraszczać - seks to seks, więc zdefiniowałbym to jako "zaliczenie" w powszechnym tego słowa rozumieniu. Czyli mimo wszystko stosunek, a nie jakieś tam macanko-całowanki 

No i okej. Ty stawiasz rozdzielenie w tym miejscu a ktoś inny postawi gdzie indziej. Osobiście byłem kilka razy przez różne osoby pytany o ilość partnerek seksualnych i mogę powiedzieć że każda z tych osób pytających po poproszeniu o zdefiniowanie tego dokładnie udzieliła zupełnie innej odpowiedzi ?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coma, seks to nie tylko "włożyć, wyjąć". ?

• Lubię 3
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, Zouza pisze:

Coma, seks to nie tylko "włożyć, wyjąć". ?

Zou, miałem nadzieję, że komu jak komu, ale Tobie, kto jak kto, ale ja, w jakby nie było wątku o ILOŚCI kontaktów seksualnych, nie będę się musiał tłumaczyć z takiego myślowego uproszczenia ?

• Kwiatek 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.04.2024 o 01:04, Pragnekraglej pisze:

Ostatnio zobaczyłem ciekawy temat w którym użytkownicy wrzucali swoje zdjęcia i dyskutowali o tym, ilu partnerów mogło mieć z nimi przyjemność.

Tego typu zabawy, to nic innego jak kolejne tworzenie sztucznych rankingów. Po wyglądzie ocenia się atrakcyjność danej osoby?

W dniu 11.04.2024 o 01:04, Pragnekraglej pisze:

Jaki jest wasz tzw. Bodycount? 

Przez Ciebie @skrzat pierwszy raz w życiu zapytał się czy byłabym w stanie policzyć ile miałam osób "do zabaw" seksualnych, które ja poderwałam? Taka czysta, ludzka ciekawość.

Moja szczera odpowiedź: Nie wiem.

Nie dlatego, że nie pamiętam, ale dlatego, że w tej materii nigdy nie skupiałam się na cyferkach. 

Zdobywam, płynę, smakuję.

Również i ja bywam zdobywana.

Dodam jeszcze, że dla mnie tak samo są ważne same zabawy ciałem w których nie dochodzi do czystego zbliżenia, a do samej, nawet całonocnej zabawy ciałami.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...