Skocz do zawartości
OSA_&_BZYK

Gola plaża - Łazy

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie.

Zbliża się termin urlopowy, a że będziemy tam w pobliżu...

Zwiedziliśmy kilka takowych gołych. Jednakże w Łazach, nasze nagie poślady jeszcze nie gościły.

Pytanie do forumowiczów. Ktoś, coś? Byliście?

I nie chodzi mi konkretnie o klimat, bo kto chce to w Mielnie znajdzie.

Szukam odpowiedzi, czy plaża jest jako tako. Czy tabuny tekstylnych nie zadeptują tejże?

@Sem. fajnie by było, jakby taki zakątek nagusów gdzieś na forum miał swoje miejsce jako poradnik dla wszystkich.

BZYK

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, OSA_&_BZYK pisze:

fajnie by było, jakby taki zakątek nagusów gdzieś na forum miał swoje miejsce jako poradnik dla wszystkich.

Czemu nie :)

Poradnik to trochę za mało. Pomyślę nad uruchomieniem takiego działu i zobaczymy czy się "przyjmie".

• Lubię 5
  • Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@OSA_&_BZYKodpowiadając na Twoje pytanie, byłem na tej plaży i muszę Cię  zmartwić, osobiście nie wspominam jej dobrze!

Tłumy tekstylnych i oglądających jak by golej dupy nigdy nie widzieli.. 

Byłem na wielu, i to chyba najgorsze miejsce jakie było mi dane doświadczać  , ale weź proszę pod uwagę, że było to 3 lata temu, wówczas było kiepsko, teraz może się zmieniło.. 

Chyba nie pozostaje Wam nic innego jak samemu sprawdzić i odważnie postawić piersze kroki w Łazach, nie tylko gołą stopą ?

P. 

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 15.04.2024 o 18:15, MP2020 pisze:

...

Byłem na wielu, i to chyba najgorsze miejsce jakie było mi dane doświadczać  , ale weź proszę pod uwagę, że było to 3 lata temu, wówczas było kiepsko, teraz może się zmieniło.. 

Chyba nie pozostaje Wam nic innego jak samemu sprawdzić i odważnie postawić piersze kroki w Łazach, nie tylko gołą stopą ?

P. 

Dzięki za budującą zajawkę...  Panie P ;)

Cóż robić. Rezerwacja opłacona, urlop wspólnie z pogodą zaklepany, kremy z filtrem, jako odzienie zakupione...

Sprawdzimy z małżonką na własnej skórze moc promieni słonecznych na tamtejszej plaży. Mam nadzieję, że wrócimy do domu bez bladych pośladów.

Po powrocie lub też w trakcie, zdam relację z pobytu na tejże.

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, OSA_&_BZYK pisze:

Dzięki za budującą zajawkę...  Panie P ;)

Cóż robić. Rezerwacja opłacona, urlop wspólnie z pogodą zaklepany, kremy z filtrem, jako odzienie zakupione...

Sprawdzimy z małżonką na własnej skórze moc promieni słonecznych na tamtejszej plaży. Mam nadzieję, że wrócimy do domu bez bladych pośladów.

Po powrocie lub też w trakcie, zdam relację z pobytu na tejże.

Jak jest pogoda, to wszędzie może być fajnie.. 

Jak spotkacie pana na wydmach z reklamówką w ręku, to dajcie kopa w dupe też odemnie ? 

P. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...