Skocz do zawartości
grey34

Nareszcie się zgodziła!

Rekomendowane odpowiedzi

Ja już rozmawiałem z kumplem i po długiej rozmowie się zgodził. Ciekaw tylko jestem, czy coś z tego wyjdzie. Staram się nie robić nic na siłę i cierpliwie czekam ?

1 godzinę temu, adidas pisze:

Heh a już myślałem, że to tylko ja mam takie problemy ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona się zgodziła i wskazała kumpla, kumpel się zgodził i jest na tyle bystry, że wie że chodzi o Twoją żonę.. zastanawiam się tylko co tu robi ta szafa? 

Po przeczytaniu tego wątku mam niejasne wrażenie że nie jesteś na to gotowy. Jest wielu facetów którzy chcą gonić króliczka, ale nie koniecznie złapać, nie zdając sobie sprawy z tego, że horyzont zdarzeń został już przekroczony. Jeśli jednak się mylę, to jesteś już w miejscu gdzie nic nie musisz kombinować i droga jest prosta. Wystarczy porozmawiać i ustalić miejsce, termin, granice, hasło bezpieczeństwa, menu.. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem zdecydowany i wiem czego chcę. Teraz już cała nasza trójka wie. Problem jest tylko taki, że mieszkamy za granicą i to jest przeszkodą. Kumpel mieszka dalej w Polsce. Ciężko jest coś takiego zaplanować. Bilety najlepiej (najtaniej) jest kupić trzy miesiące wcześniej... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, Latający_Holender pisze:

Lub zaproście go do siebie na weekend 

Już jest zaproszony. Tylko jest drobny problem, ponieważ mieszkamy za granicą, a on nadal w Polsce. Ciężko jest dobrać termin, żeby każdemu pasował.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, grey34 pisze:

Bilety najlepiej (najtaniej) jest kupić trzy miesiące wcześniej... 

Nie wiem, gdzie mieszkacie, ale np. do Wielkiej Brytanii najtańsze bilety są ok. 3 tygodni przed lotem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, creampie pisze:

Nie wiem, gdzie mieszkacie, ale np. do Wielkiej Brytanii najtańsze bilety są ok. 3 tygodni przed lotem.

Przed akcją z Boeingiem też tak było, teraz ceny poszybowały bardzo mocno w górę. Wracając do głównego tematu, tutaj bardziej chodzi o samą logistykę i zgranie się w czasie. Wycelowanie czasowo w nastrój, dni po okresie, jego wolny czas. Pomimo tego, działam u staram się to wszystko wyliczyć i zaplanować ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...