Skocz do zawartości
Xenon

Powiększenie piersi

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Xenon pisze:

Koszty i czas przejazdu braliśmy pod uwagę. Oczywiście konsultacje i inne wydatki do omówienia i potwierdzenia. Komfort ważny i do rozważenia - może hotel przy granicy na odpoczynek (?). Na razie gra warta świeczki.

@Dziewczyna_z_sąsiedztwa dzięki za głos ?

Weźcie pod uwagę, że pierwszy po tydzień jest naprawdę wyjęty z życiorysu. Hotel i odpoczynek to spoko opcja.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Część pisze on ale moja żona na początku roku i tu będzie każdy zdziwiony jak to pomieszała tak pomieszała piersi bo już miała dość (kiedyś miała 70G a teraz ma 70 E) ja osobiście tego nie rozumie ???i płaciła 18 tys robiła w Rzeszowie w pro familia a pije do tego że z nią w sali leżała dziewczyna która powiększała i zapłaciła 20tys więc może zapytaj tam ???Pozdrawiam

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 2.04.2024 o 17:56, Xenon pisze:

Finanse są kluczem. W PL ok. 22-23 tys. zł. 

W Czechach ok. 15 tys. Przynajmniej na dziś mi to tak wygląda.

Małe jest piękne, to prawda, ale zamiany i samopoczucie jest również ważne... Czasem trzeba coś zmienić, a że za małżonką chodzi temat od lat to zagłębiamy wątek...

kasa kasa kasa, aż obrzydzenie bierze

1,5 roku temu żona zdecydowała się na lifting piersi, z polecenia swojej kosmetyczki, która niedużo wcześniej powiększała swoje piersi pojechaliśmy do kliniki we Wrocławiu

lekarz popatrzyła cos pogadał, kazał zrobić USG i jakieś tam badania krwi bezpośrednio przed zabiegiem, swoim podejście nie przekonał nas 

postanowiliśmy więc dla odmiany odwiedzić klinikę w Jeleniej Górze, bliżej nas więc i wygodniej, cena za zabieg była taka sama ale podejście lekarza już nie

na początek rozmowa, po co na co i dlaczego, później nazwijmy to oględziny piersi a na koniec dał skierowanie na badania, usg, rtg, mammografia, kompletne badania krwi, jakieś jeszcze badania wydolnościowe i coś jeszcze, teraz już nie pamiętam a gdy miał komplet badań dał zgodę na zabieg

nie wiem czy wiecie, ale mając implanty już nie można zrobić np mammografii, jeśli cośkolwiek w Waszych piersiach zaczęło dziać się niepokojącego dowiecie się gdy będzie za późno

tak więc nie kasa ale zdrowie, na to zwróćcie uwagę przy wyborze kliniki

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie jedno nie wyklucza drugiego i takie piętnowanie „kasa kasa kasa, aż obrzydzenie bierze” jest zupełnie niepotrzebne i zwyczajne może być krzywdzące. Co z tego, że ktoś patrzy na finanse, zwłaszcza w aktualny czasach? Ludzie w przeróżny sposób starają się poprawić (nie tylko) sobie komfort życia/współżycia fizycznego i psychicznego, a sfera materialna bywa często hamulcem do działania.?

Uwaga o zdrowiu jak najbardziej słuszna - szczerze, nawet przez chwilę o tym nie pomyślałem, a sami dyskutowaliśmy o podobnym zabiegu. Tak więc dzięki, bo dobrze będzie wybadać temat, zanim podejmie się konkretny krok.?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.04.2024 o 18:09, tomekbasia1985 pisze:

Część pisze on ale moja żona na początku roku i tu będzie każdy zdziwiony jak to pomieszała tak pomieszała piersi bo już miała dość (kiedyś miała 70G a teraz ma 70 E) ja osobiście tego nie rozumie ???i płaciła 18 tys robiła w Rzeszowie w pro familia a pije do tego że z nią w sali leżała dziewczyna która powiększała i zapłaciła 20tys więc może zapytaj tam ???Pozdrawiam

Może trochę "składniej" byś pisał bo zrozumieć Cię trudno. No chyba, że ja taki debilny jestem ??.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Emotion seeker pisze:

Może trochę "składniej" byś pisał bo zrozumieć Cię trudno. No chyba, że ja taki debilny jestem ??.

To jest nas dwóch?

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 5.04.2024 o 13:39, ulegly_rogacz pisze:

Jeśli cośkolwiek w Waszych piersiach zaczęło dziać się niepokojącego dowiecie się gdy będzie za późno.

To nie jest prawda, bo można robić usg, na którym bardzo dobrze widać wszystkie zmiany. Przy regularnych badaniach można zatem wyłapać, gdy dzieje się coś niepokojącego. Nigdy lekarz przy usg nie wypowiadał się o tym negatywnie, a na tym przedzabiegowym miałam dokładnie omówioną kwestie badań i nikt mnie nie zniechęcał.

• Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zagłębiłem temat mammografii i można ją normalnie przeprowadzać. Oczywiście, należy ją regularnie przeprowadzać, nawet gdy ma się implanty.

Wątku kasy nie rozumiem, ale spoko ?.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...