Skocz do zawartości
Xenon

Powiększenie piersi

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Nie znalazłem wątku, ale czy któraś z Pań powiększała piersi w Czechach? Lub ktoś ma jakieś SPRAWDZONE opinie i namiary na doktorów lub kliniki...

Z tego co czytamy to temat warty zagłębienia, ale potrzeba bardziej sprawdzonych opinii... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego akurat w Czechach? Chyba, że chodzi o finanse.

Są dobre kliniki i lekarze są też w kraju. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I dlaczego w ogóle powiększać? Małe też jest piękne, a przede wszystkim naturalne:)

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, creampie pisze:

I dlaczego w ogóle powiększać? Małe też jest piękne, a przede wszystkim naturalne:)

Poważnie? 

Prosiłabym nie iść w tę stronę.  Wątek roztrząsający tę kwestię już na forum istnieje. Z tego typu komentarzami można tam się udać. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Finanse są kluczem. W PL ok. 22-23 tys. zł. 

W Czechach ok. 15 tys. Przynajmniej na dziś mi to tak wygląda.

Małe jest piękne, to prawda, ale zamiany i samopoczucie jest również ważne... Czasem trzeba coś zmienić, a że za małżonką chodzi temat od lat to zagłębiamy wątek...

• Lubię 2
  • Przytulam 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Xenon pisze:

Wiem, że są na forum panie, które korzystały z klinik w Polsce i są zadowolone z efektów oraz opieki. Może się do Ciebie odezwą.

Na operację powiększania biustu można uzyskać dofinansowanie, ale trzeba wcześniej udać się do psychologa, by uzyskać odpowiednie zaświadczenie. I tu muszą być chyba poważne psychologiczne podstawy. 

Ja z czystym sumieniem mogę polecić prof. Józefa Jethona, który działa w trzech placówkach w kraju, w tym w jednej operacje są refundowane. Tyle, że widziałam jego efekty pomniejszania oraz rekonstrukcji biustu. Nie wiem jak to wygląda w kwestii samego powiększania biustu. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, Dragonfly pisze:

Tyle, że widziałam jego efekty pomniejszania oraz rekonstrukcji biustu.

Kiedyś słyszałem, że pomniejszanie jest dużo trudniejsze.

• Kwiatek 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Janek12 pisze:

Kiedyś słyszałem, że pomniejszanie jest dużo trudniejsze

Chyba dobrze słyszałeś ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, Xenon pisze:

A braliście pod uwagę dodatkowe koszty? Bo jest koszt implantów (warto wybrać najlepsze) I samej operacji, a do tego koszty szpitala i inne, a w przypadku Czech to jeszcze wyjazd, nocleg, zdjęcie szwów po tygodniu i kontrola po kilku tygodniach. A dodam, że ból w pewnym momencie jest taki, że taka podróż nie będzie komfortowa.

Ja bym najpierw poleciła Wam się wybrać na konsultacje. Lekarz wszystko wyjaśnia, podpowiada najlepsze rozwiązanie - warto. W razie czego moge polecić lekarza, choć robiłam już kilka lat temu.

Edit. Sprawdziłam cennik mojego lekarza i w ch... podrożało. Jedźcie do Czech ?

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Koszty i czas przejazdu braliśmy pod uwagę. Oczywiście konsultacje i inne wydatki do omówienia i potwierdzenia. Komfort ważny i do rozważenia - może hotel przy granicy na odpoczynek (?). Na razie gra warta świeczki.

@Dziewczyna_z_sąsiedztwa dzięki za głos ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...