Skocz do zawartości
mw.wpr.1312

Moja unika seksu ze mną

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem z kobietą od 4 lat. Początkowo mieliśmy wspaniały seks. Ostatnio nie mamy go prawie wcale. Nie ma ze mną orgazmów. Nie inicjuje nigdy sama stosunków, muszę się o ten seks upominać. Bzykamy się może raz na miesiąc, a mamy po 30/35 lat. Ja zacząłem sobie wyobrażać, że zwyczajnie ktoś inny ją zadowala i daje jej to czego ja nie mogę. Taka fantazja mnie coraz bardziej zaczyna kręcić. Co o tym myślicie? Ktoś chętny na popisanie o tym? A może napiszesz do mnie jako bull, który daje jej to czego ja dać nie mogę? 

• Lubię 2
  • Hmm... 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
39 minut temu, mw.wpr.1312 pisze:

Co o tym myślicie?

Pytanie co Ty chciałbyś z tym zrobić i pod jakim kątem pytasz? Jeżeli chcesz pofantazjować i nakręcać się to pewnie znajdą się i tutaj osoby które Ci w tym pomogą. Jeżeli chcesz coś zmienić, poznać przyczyny takiego stanu rzeczy czy coś realnie "ruszyć" to w pierwszej kolejności skieruj się na rozmowy z własną partnerką 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym się chyba najpierw na to mocno nakręcić… 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, mw.wpr.1312 pisze:

Chciałbym się chyba najpierw na to mocno nakręcić… 

Obawiam się że akurat w tym przypadku nie ma najpierw-pozniej. To dwie zupełnie inne drogi, idące w różnych kierunkach i prowadzące zupełnie gdzie indziej

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
23 godziny temu, mw.wpr.1312 pisze:

Jestem z kobietą od 4 lat. Początkowo mieliśmy wspaniały seks. Ostatnio nie mamy go prawie wcale. Nie ma ze mną orgazmów. Nie inicjuje nigdy sama stosunków, muszę się o ten seks upominać. Bzykamy się może raz na miesiąc, a mamy po 30/35 lat. Ja zacząłem sobie wyobrażać, że zwyczajnie ktoś inny ją zadowala i daje jej to czego ja nie mogę. Taka fantazja mnie coraz bardziej zaczyna kręcić. Co o tym myślicie? Ktoś chętny na popisanie o tym? A może napiszesz do mnie jako bull, który daje jej to czego ja dać nie mogę? 

Czego dać Jej nie możesz? Co może dać Jej jakiś bull co tylko o "kiszeniu swojego ogóra" myśli .

Rozmowa to podstawa. Szczera rozmowa. Wiem , że to trudne ale bez niej Wasz związek, relacja i aktualny stan się nie zmieni. 

Pomimo różnych trudności (dzieci, macierzyństwo, praca, kredyty itp.) komunikacja jest najważniejsza.

Bez tego nie dowiesz się Jej postrzegania aktualnego stanu i tego czego od Ciebie oczekuje. 

Pozatym nikt tutaj nie poda Ci gotowej receptury na rozwiązanie Twoich problemów. 

Fantazjowanie to jedno a realność to drugie. Bardzo rzadko zdarza się aby jedno z drugim w pełni się realizowało.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W swoich rozmyslaniach i poszukiwaniach przyczyny warto pamiętać o czymś tak prozaicznym jak fakt, że kobiety w swoim życiu miewają różne fazy jeśli chodzi o seks. Czasem potrzebują seksu mniej lub nawet wcale, tak po prostu. A potem to mija. 

Fale  - to całkowicie naturalne. Oczekiwanie seksu ciągle na tym samym poziomie jak na początku związku jest bez sensu. Wymaganie tego, jeszcze bardziej.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw z nią na spokojnie porozmawiaj na temat braku seksu i jeśli rozwiążecie ten problem to dopiero wtedy myślałbym o cuckoldzie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba najlepiej porozmawiać, wyjaśnić sobie kto ma jakie potrzeby. Czy są jakieś problemy po tej drugiej stronie związane z seksem. Ładowanie się w zdradę na niepewnym gruncie partnerskim nie przyniesie nic dobrego. Brak seksu i spełnienia seksualnego potrafi w wielu mężczyznach wiele irracjonalnych pomysłów wywołać.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 31.03.2024 o 21:28, mw.wpr.1312 pisze:

A wiesz może z jakiego powodu partnerka nie ma ochoty na zbliżenia z Tobą? Może problem nie leży w Tobie tylko gdzie indziej? 

Polecam najpierw na tym się skupić, bo cuckold powinien być ostatnim o czym powinieneś w tej sytuacji myśleć. 

Byli tu już tacy, którzy tak jak Ty zaczynali od końca.

Znajdował taki dla swojej kobiety kochanka i po jakimś czasie kobieta odchodziła od niego do kochanka. Bo to czego on jej nie dawał dał jej kochanek. I nie chodziło tu o sam seks, a o rozmowę, zrozumienie, wsparcie, bliskość. Zastanów się nad tym.   

• Lubię 10
  • Kwiatek 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli żona unika z tobą seksu to znak, że coś jest chyba nie tak między wami, bądź u niej... (depresja, albo co - nie znam się aż tak). Być może ma kochanka, co też w żaden sposób dobrze o waszej relacji nie świadczy. Więc zamiast nakręcać się na cuckold, lepiej porozmawiać, dojść do porozumienia po przez odkrycie wszystkich kart - nawet tych najmroczniejszych i dopiero wtedy podjąć decyzję co dalej. Moim zdaniem cuckold, nie jest po to, żeby wypełniać braki w związku, raczej po to, żeby dodawać mu odrobiny pieprzyku.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...