Skocz do zawartości
incrediblewitos

Witam!

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie moi mili. 

Jestem początkujący na tym forum. Od kilku lat wiecznie czułem zdecydowany pociąg do tematu cuckold a standardowy seks w układzie z kobietą przestawał wydawać się czymś atrakcyjnym. Chciałbym spróbować układu 2M+K i mam wielką nadzieję, że będę miał okazję podzielić się się z Wami swoimi fantazjami oraz poznać ludzi i ich historie. ? 

IMG_4307.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością Cuckoldplace! Pamiętaj o określeniu swojej przynależności do Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 5 Regulaminu Forum, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają Konta Podstawowe i przebywają w Grupie "Potwierdzony". Wyboru przynależności do Grupy Preferencji, dokonaj w ciągu 4 dni od momentu aktywacji Twojego Konta Podstawowego.   Jeżeli masz to już za sobą a określona przez Ciebie przynależność do Grupy Preferencji jest właściwa, nie musisz robić tego ponownie.

W czasie trwania pełnej, lub próbnej subskrypcji VIP, nie możemy udostępnić Ci systemu określania przynależności  do Grup Preferencji aby ochronić Twoje wysokie uprawnienia przypisane do takiego konta. Nie martw się, posiadając VIP Konto, dowolnie określasz swoją przynależność na zasadzie "ustnej" deklaracji i możesz znacznie, znacznie więcej. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Nie wpisuj tam byle czego, byle szybko. Nigdzie się tutaj nie spieszymy.

Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, incrediblewitos pisze:

Witajcie moi mili. 

Jestem początkujący na tym forum.

Twój profil mówi że rejestrowałeś się tutaj 10 lat temu. To ile trzeba być na forum żeby nie być początkującym w twojej opinii? :)

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A widzisz, 10 lat temu utworzyłem konto. Tylko przez te 10 lat nie miałem odwagi, aby swoje fantazje i zboczenia zaakceptować. Teraz jest w końcu ten moment, kiedy robię krok i mam nadzieję, sie nie potknę ? 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy potrzebuje indywidualneie czas zaakceptowania swoich fantazji .więc życzę milowego kroku???

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, tomekbasia1985 pisze:

Każdy potrzebuje indywidualneie czas zaakceptowania swoich fantazji .więc życzę milowego kroku???

Tak, ten krok został wykonany zbyt późno. Teraz pozostaje tylko trwać w wytrwałości aby znaleźć odpowiednich partnerów i partnerki i pomału realizować fantazje. ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, incrediblewitos pisze:

Tak, ten krok został wykonany zbyt późno. Teraz pozostaje tylko trwać w wytrwałości aby znaleźć odpowiednich partnerów i partnerki i pomału realizować fantazje. ?

Trzymamy kciuki i zapraszamy ???

• Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...