Skocz do zawartości
Dziewczyna_z_sąsiedztwa

Fantazja

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Blacklaydy pisze:

Oceniłaś ludzi w klubie- że przychodzą po jedno- trzeba tam być to zobaczysz że czasami jest zupełnie inaczej. 

Nigdzie nie oceniłam ludzi w klubach i byłam tam nie raz. Ktoś nawet poznał, który klub opisałam...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ miło poczytać wreszcie jakąś dyskusję.

Burza mózgów, nawet jeśli z przewagą burzy.

Genialnie.

I osobiście nie mogę doczekać się wulgaryzmów.

Są jak rodzynki w serniku.

Love it or leave it.

• Lubię 1
  • Haha 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Dziewczyna_z_sąsiedztwa pisze:

Nigdzie nie oceniłam ludzi w klubach i byłam tam nie raz. Ktoś nawet poznał, który klub opisałam...

To dziwne, że byłaś i tak opisujesz ludzi z klubów, niektórzy idą np popatrzeć i nie mówię tu o sobie, byłam i patrzyłam na wiele sytuacji i muszę ci powiedzieć że to ludzie którzy czasami przychodzą nie tylko na „rżnięcie do woli"jak to określiłaś. 

• Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście klub opisałaś ale później wydaje mi się trochę się zapędziłaś z oceną . 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, Black pisze:

Ależ miło poczytać wreszcie jakąś dyskusję.

Burza mózgów, nawet jeśli z przewagą burzy.

Genialnie.

I osobiście nie mogę doczekać się wulgaryzmów.

Są jak rodzynki w serniku.

Love it or leave it.

Też tak myślę - to do burzy🙂

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, Blacklaydy pisze:

To dziwne, że byłaś i tak opisujesz ludzi z klubów, niektórzy idą np popatrzeć i nie mówię tu o sobie, byłam i patrzyłam na wiele sytuacji i muszę ci powiedzieć że to ludzie którzy czasami przychodzą nie tylko na „rżnięcie do woli"jak to określiłaś. 

Odpowiem tylko raz i tylko w temacie.

Ja, w przeciwieństwie do Ciebie nie odeszłam od mojej fantazji, która jest właśnie o tym, żeby pójść do klubu i rznac się do woli. Jest o mnie, nie opowiada o życiu i problemach ludzi chodzących do klubów. Z tym zapewne możesz się udać do innego działu.

Pozdrawiam 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Dziewczyna_z_sąsiedztwa pisze:

Odpowiem tylko raz i tylko w temacie.

Ja, w przeciwieństwie do Ciebie nie odeszłam od mojej fantazji, która jest właśnie o tym, żeby pójść do klubu i rznac się do woli. Jest o mnie, nie opowiada o życiu i problemach ludzi chodzących do klubów. Z tym zapewne możesz się udać do innego działu.

Pozdrawiam 

Skoro jest o tobie to dlaczego wypowiadasz się o innych ?

• Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Blacklaydy pisze:

Jak wszem i wobec wiadomo ludzie do takich klubów w konkretne dni tematyczne jak gang-bang, przychodzą w konkretnym celu. Jedni, by się "rżnąć", "ruchać", "bzykać", "kochać" grupowo. Inni, by sobie na nich popatrzeć, pofantazjować, podniecić się, onanizować przy zabawie innych.

Dlatego nie uważam, by nazywanie w tym przypadku rzeczy po imieniu było dla kogokolwiek obrazą.

Godzinę temu, Blacklaydy pisze:

Skoro jest o tobie to dlaczego wypowiadasz się o innych ?

Widocznie w fantazjach autorki ci ludzie akurat się tam "rżną". Taki opis zachowań tam ludzi w opowiadaniu jej odpowiada.

To wątek o fantazjach autorki.

Jeśli komuś nie odpowiada słownictwo czy chce porozmawiać o tym kto i dlaczego oraz w jaki celu chodzi to tego typu przybytków, to zapraszam go do innych działów i innych wątków.

• Lubię 2
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Dragonfly pisze:

Jak wszem i wobec wiadomo ludzie do takich klubów w konkretne dni tematyczne jak gang-bang, przychodzą w konkretnym celu. Jedni, by się "rżnąć", "ruchać", "bzykać", "kochać" grupowo. Inni, by sobie na nich popatrzeć, pofantazjować, podniecić się, onanizować przy zabawie innych.

Dlatego nie uważam, by nazywanie w tym wypadku rzeczy po imieniu było dla kogokolwiek obrazą.

To wątek o fantazjach autorki.

Jeśli komuś nie odpowiada słownictwo czy chce porozmawiać o tym kto i dlaczego oraz w jaki celu chodzi to tego typu przybytków, to zapraszam go do innych działów i innych wątków.

Bardzo dziękuję.

Dodam jeszcze, że nieważne, czy powiemy "spuścił jej się na włosy", czy "po chwili białym bzem udekorował włosy jej" to włosy i tak są do umycia.

Dlatego uprzedziłam, że ciąg dalszy może obfitować w kwiecisty język.

• Lubię 5
  • Haha 3
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...