Skocz do zawartości
Dziewczyna_z_sąsiedztwa

Fantazja

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, creampie pisze:

A że intymne? Często w opowiadaniach jakaś ich część to historia prawdziwa:)

Czy często? Zależy od pobudek autora.

Zdarzało mi się kiedyś pisać opowiadania erotyczne i nigdy żadna ich część nie była prawdziwa. 100% czystej erotycznej fantazji. To właśnie różni Opowiadania od Historii Prawdziwych.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, Dziewczyna_z_sąsiedztwa pisze:

W takim razie dlaczego przeczytałaś tekst o tytule "Fantazja" w dziale "Opowiadania"?

Ponieważ mogę wyrazić moje myśli na temat fantazjowania- wydaje mi się że to w tym dziale mogę, wskazuje na to nawet tytuł, gdybym była w historiach prawdziwych, to moja ocena dotycząca fantazji była by mylnie wpisana. Ocena fantazji w opowiadaniu nie zawsze musi być pozytywna, więc uważam że w dobrym dziale się wpisałam. Jedni lubią fantazje- drudzy co innego- ludzie są różni- i na swojej drodze nie zawsze spotyka się to czego by się oczekiwało. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Blacklaydy pisze:

Ponieważ mogę wyrazić moje myśli na temat fantazjowania- wydaje mi się że to w tym dziale mogę, wskazuje na to nawet tytuł, gdybym była w historiach prawdziwych, to moja ocena dotycząca fantazji była by mylnie wpisana. Ocena fantazji w opowiadaniu nie zawsze musi być pozytywna, więc uważam że w dobrym dziale się wpisałam. Jedni lubią fantazje- drudzy co innego- ludzie są różni- i na swojej drodze nie zawsze spotyka się to czego by się oczekiwało. 

Czyli Twoje komentarze nie dotyczącą mojej konkretnej fantazji/opowiadania i jej treści, tylko tego, że w ogóle po co fantazjować, skoro można iść do klubu i się rżnać do woli?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Blacklaydy pisze:

Myślę że każda kobieta czeka na ocenę mężczyzn, czy to fantazja, czy zdjęcia

Myślę, że się mylisz. Patrzysz na to jakby jednotorowo, bo porównujesz już publikację zdjęć do publikacji fantazji. A tu u kobiet, często występują dwa różne mechanizmy.

W innym celu upubliczniamy swoje zdjęcia, a w innym celu opisujemy swoje fantazje czy Historie Prawdziwe.

Poza tym jak sama napisałaś "ludzie są różni"- w tym i kobiety różnią się miedzy sobą. Z różnych pobudek publikujemy tu swoje materiały i niekoniecznie ich docelowymi odbiorcami mają być mężczyźni.

• Lubię 5
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Dziewczyna_z_sąsiedztwa pisze:

Czyli Twoje komentarze nie dotyczącą mojej konkretnej fantazji/opowiadania i jej treści, tylko tego, że w ogóle po co fantazjować, skoro można iść do klubu i się rżnać do woli?

To ogólna moja wypowiedź, słowo rżnąć jest dość mocno użyte, w klubie też są ludzie którzy mają uczucia 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Blacklaydy pisze:

To ogólna moja wypowiedź, słowo rżnąć jest dość mocno użyte, w klubie też są ludzie którzy mają uczucia 

Wybacz, jeśli uraziłam Twoje uczucia. Natomiast historia jest o gang bangu, nie o patrzeniu sobie w oczy w blasku księżyca... :)

• Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja może uprzedzę, że ta historia ma ciąg dalszy, bo już dawno to pisałam i pewnie go kiedyś dodam, ale osobom wrażliwym nie polecam czytania, bo pojawiają się wulgaryzmy, które ja osobiście lubię w sytuacjach łóżkowych, nie tylko w fantazjach...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Dziewczyna_z_sąsiedztwa pisze:

To ja może uprzedzę, że ta historia ma ciąg dalszy, bo już dawno to pisałam i pewnie go kiedyś dodam, ale osobom wrażliwym nie polecam czytania, bo pojawiają się wulgaryzmy, które ja osobiście lubię w sytuacjach łóżkowych, nie tylko w fantazjach...

Nie mnie przepraszaj, trzeba być w klubie a później się na temat takich miejsc wypowiadać i ludzi tam będących - i to też nie ten dział jeśli mogę rzucić jakąś sugestię.

• Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Blacklaydy pisze:

Nie mnie przepraszaj, trzeba być w klubie a później się na temat takich miejsc wypowiadać i ludzi tam będących - i to też nie ten dział jeśli mogę rzucić jakąś sugestię.

Nie przepraszam Cię. Lepiej?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Dziewczyna_z_sąsiedztwa pisze:

Nie przepraszam Cię. Lepiej?

Oceniłaś ludzi w klubie- że przychodzą po jedno- trzeba tam być to zobaczysz że czasami jest zupełnie inaczej. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...