Skocz do zawartości
Dziewczyna_z_sąsiedztwa

Fantazja

Rekomendowane odpowiedzi

Między podnieceniem namacalnym a "papierowym" jest ogromna różnica zabarwienia. 
Zupełnie inaczej smakują.
Ale czy jest różnica jakości? Intensywności? W mojej opinii niewielka.

Jeśli na dodatek jedna nakręca drugą, staje się jej podstawą i dopełnieniem to efekt wow murowany.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Blacklaydy pisze:

z czasem każdy potrzebuje realizacji tego co w głowie siedzi.

Nie wszystkich fantazji.

W mojej głowie np. siedzi kilka fantazji, których nigdy nie zrealizuję, bo nie chcę. Wolę je zostawić w głowie jako grę wstępną dla umysłu. To o wiele bardziej pobudzające niż ich realizacja. 

2 godziny temu, Blacklaydy pisze:

Fantazja erotyczna przełożona na papier nie gwarantuje tego czy autor lub autorka  na prawdę tak myśli i chciałby zrealizować daną sytuację, choć tak o niej pisze. Faceci to wzrokowcy

Oczywiście, że nie gwarantuje chęci realizacji przez autorkę, wszak to tylko fantazja. A czy jest ona jej fantazją, czy tylko opisem w stylu noweli, to już słodka tajemnica autorki. Po sposobie pisania obstawiłabym to pierwsze. 

Pamiętaj, nie zawsze kobieta pisze tu dla podniety mężczyzn. Bywa, że pisze, by samą siebie pobudzić i zanurzyć się w świecie fantazji. 

• Lubię 4
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Dziewczyna_z_sąsiedztwa pisze:

Chętnie bym poznała rozwinięcia napisane przez innych...

W mojej głowie rodzi się coś a'la rozwinięcie. Jak się wykluje pokażę Ci do akceptacji. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Dragonfly pisze:

W mojej głowie rodzi się coś a'la rozwinięcie. Jak się wykluje pokażę Ci do akceptacji. 

Nie mogę się doczekać ?

I dokładnie tak jak napisałaś nie wrzuciłam tego dla podniety mężczyzn, tylko dlatego, że to siedziało w mojej głowie i pomyślałam, że dobre miejsce by się tym podzielić. Z jakiegoś powodu jednak rozwienięcie wydaje mi się dość intymne, a może trochę boję się, że zostanie poddane ocenie ?

• Lubię 1
  • Przytulam 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Dziewczyna_z_sąsiedztwa pisze:

rozwienięcie wydaje mi się dość intymne, a może trochę boję się, że zostanie poddane ocenie ?

Z punktu widzenia osoby od czasu do czasu piszącej jakieś opowiadania mogę powiedzieć, że to dobrze, że zostanie poddane ocenie:)

A że intymne? Często w opowiadaniach jakaś ich część to historia prawdziwa:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Blacklaydy pisze:
22 godziny temu, Dragonfly pisze:

Nie wszystkich fantazji.

W mojej głowie np. siedzi kilka fantazji, których nigdy nie zrealizuję, bo nie chcę. Wolę je zostawić w głowie jako grę wstępną dla umysłu. To o wiele bardziej pobudzające niż ich realizacja. 

Oczywiście, że nie gwarantuje chęci realizacji przez autorkę, wszak to tylko fantazja. A czy jest ona jej fantazją, czy tylko opisem w stylu noweli, to już słodka tajemnica autorki. Po sposobie pisania obstawiłabym to pierwsze. 

Pamiętaj, nie zawsze kobieta pisze tu dla podniety mężczyzn. Bywa, że pisze, by samą siebie pobudzić i zanurzyć się w świecie fantazji. 

Myślę że każda kobieta czeka na ocenę mężczyzn, czy to fantazja, czy zdjęcia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, creampie pisze:

Z punktu widzenia osoby od czasu do czasu piszącej jakieś opowiadania mogę powiedzieć, że to dobrze, że zostanie poddane ocenie:)

A że intymne? Często w opowiadaniach jakaś ich część to historia prawdziwa:)

Szkoda że tylko jakaś część jest prawdziwa

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Blacklaydy pisze:

Szkoda że tylko jakaś część jest prawdziwa

Wtedy to już nie byłoby opowiadanie, tylko historia prawdziwa;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, creampie pisze:

Wtedy to już nie byłoby opowiadanie, tylko historia prawdziwa;)

Dlatego wolę historię prawdziwe- nie zmyślone, bo wtedy bynajmniej wiadomo co kto myśli i jaki jest?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Blacklaydy pisze:

Dlatego wolę historię prawdziwe- nie zmyślone, bo wtedy bynajmniej wiadomo co kto myśli i jaki jest?

W takim razie dlaczego przeczytałaś tekst o tytule "Fantazja" w dziale "Opowiadania"?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...