Skocz do zawartości
As Pik

Hotel Warszawianka w Jachrance?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś, kiedyś, ostatnio(?) próbował czegoś w klimatach ekshib w tamtejszych saunach? Albo też było coś więcej? ;)

Tak się z żoną zastanawiamy, czy można by sobie na coś pozwolić podczas wypadu w niedługim czasie. 

Może jednak nie warto nawet próbować, bo nawet zwykła nagość nie jest tam tolerowana, respektowana, etc.?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem parę razy, gości hotelowych sporo, sauna chyba nie duża z tego co pamiętam. Co do nagości raczej będzie ciężko ale szansa jest ?

• Hmm... 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byliśmy, potwierdzam, sauna mała, wszyscy w strojach kąpielowych, wchodzą też dzieci gdyż dostęp do saun jest blisko basenów 

• Zmieszany 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieci? Ooo, to słabo. Chociaż zakładam(y), że po 21:00/22:00 raczej będą spać (jak nasze, aby się wymknąć na ~1h) i raczej ich nie spotkamy w saunie…?

Zastanawiam się, czy jest gdzieś regulamin saunowania, albo może podpytać obsługi o takowy - w sumie jedynie chodzi o możliwy/akceptowalny negliż. ?

Dzień wyjazdu się zbliża (następny tydzień), więc jest ekscytacja, ale też delikatne obawy. ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety z prawidłowym korzystaniem z sauny nierzadko są problemy. Kilka lat temu wychodząc z siłowni, na którą chodziłem mieszkając w Anglii, zaczepił mnie menadżer tegoż przybytku mówiąc, że jakaś dziewczyna poskarżyła mu się, że w saunie siedzi nagi facet (od razu skojarzyłem lokalne dziewczę, które wyszło z sauny natychmiast po tym, jak jej wzrok przystosował się do panującej w saunie ciemności).. Na moje stwierdzenie, że w saunie są dozwolone dwa stroje - ręcznik lub nagość - odpowiedział, że wie,  ale "rozumiesz jak tu jest" (moje hrabstwo pod względem konserwatyzmu można porównać do naszego Podkarpacia) i żebym następny raz okrywał się ręcznikiem. Na szczęście siłownia  była sieciówką i następny raz przyszedłem z wydrukiem e-maila od jakiegoś menadżera z przeprosinami i przyznaniem, że racja leżała po mojej stronie. Tej dziewczyny więcej na siłowni nie spotkałem, choć były to czasy tuż przed plandemią i być może nie ja byłem tego przyczyną?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...