Skocz do zawartości
Dr.anal

Czy ktoś jeszcze lubi BDSM?

Rekomendowane odpowiedzi

20 minut temu, wilbur pisze:

Ja przeszedłem na Polchat z IRC jak on tylko powstał, a o ile dobrze pamiętam to było w 1999 roku. Na początku były tylko stałe nicki i przynajmniej był spokój.

No to ja kilka lat później, gdzieś w 2005 roku.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, SweetDisaster87 pisze:

To chyba kwestia pokoju. A było ich całkiem sporo. W tych, które odwiedzałam było w porządku, fajni ludzie. Oczywiście nie brakowało negatywnych postaci ale szybko byli pacyfikowani.

Bywałam w różnych klimatycznych pokojach i niestety za każdym razem, gdy pytana oświadczałam, że jestem kobietą dominującą byłam atakowana przez dominujący lub switch mężczyzn. Jakby chcieli pokazać kto tam rządzi. A ja nie wchodziłam tam, by prowadzić śmieszne wojenki płci tylko, by szukać odpowiedzi i inspiracji u bardziej doświadczonych. 

Dlatego olałam to miejsce i szukałam dalej na bardziej rzetelnych stronach. 

Poza tym internetowe pogaduchy dla podniety nigdy mnie nie interesowały.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem i przykro mi, że spotkało Cię takie traktowanie. Ja mam raczej fajne wspomnienia z tamtych czasów.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Druh. pisze:

Polczatu to ja używałem 20 lat temu... ;)

To Ty taki stary jesteś?

Tfu dojrzały :lach: 

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To miałem na myśli. Dawne czasy i każdy ma prawo do oceny. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czas to czas...ale miło że są fani.:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

BDSM - ależ i owszem, osobiście traktyuje to niczym pewnego rodzaju performance do przeprowadzenia na kochance :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Glock16 pisze:

przeprowadzenia na kochance :D

No ja traktuje to jako coś do przeżycia z kochanka :)

Tomek

• Lubię 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, switch_angel pisze:

No ja traktuje to jako coś do przeżycia z kochanka :)

A to pisze Ona czy On? 

Wiem, że nie jesteście do tego przyzwyczajeni, ale jako para musicie podpisywać swoje posty, by inni rozmówcy wiedzieli, które z Was obecnie bierze udział w dyskusji. 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...