Skocz do zawartości
Dr.anal

Czy ktoś jeszcze lubi BDSM?

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że takich par jest sporo. Czasem istnieje problem w ujawnieniu się lub przekonaniu drugiej połówki do rozszerzenia grona znajomych🙂.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przed wieloma laty był całkiem duży czat w tej tematyce, gdzie bywało momentami ok 100 osób, pomijając jak na tamte czasy 10% boty prymitywne. Teraz są takie czasy ... jakie są. :) Ciężko poznać "normalnych" ludzi do pogadania a co dopiero w innych klimatach. Ale nadzieja umiera ostatnia. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Robsad pisze:

Przed wieloma laty był całkiem duży czat w tej tematyce, gdzie bywało momentami ok 100 osób, pomijając jak na tamte czasy 10% boty prymitywne. 

Czy Ty masz na myśli Polchat? 

Kilka razy tam wchodziłam i nie mogłam się przekonać. Jak dla mnie to był zwykły ściek, przyciągający ludzi z przerostem ego i nadmiarem kompleksów. 

A w temacie.

Relacja D/s, to dla mnie składowa związku. Samo BDSM, od strony zabawowej, aż tak mnie nie pociąga. Bardziej czysty sadyzm. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba kwestia pokoju. A było ich całkiem sporo. W tych, które odwiedzałam było w porządku, fajni ludzie. Oczywiście nie brakowało negatywnych postaci ale szybko byli pacyfikowani.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polczatu to ja używałem 20 lat temu... ;)

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przeszedłem na Polchat z IRC jak on tylko powstał, a o ile dobrze pamiętam to było w 1999 roku. Na początku były tylko stałe nicki i przynajmniej był spokój.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Dragonfly pisze:

przyciągający ludzi z przerostem ego i nadmiarem kompleksów. 

Brzmi jak typowy portal bdsm :P

• Lubię 2
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...