Skocz do zawartości
RogatyAdam

Pomniejszenie Penisa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, czy zna ktoś jakiś skuteczny sposób na pomniejszenie penisa oraz żeby zmniejszyć erekcje? Nie interesują mnie zabiegi inwazyjne. Byłbym wdzięczny za każdą pomoc. Pozdrawiam 

• Lubię 1
  • Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

klatka na penisa, mała noszona 24/7 bez ściagania. Zmniejszy intensywność wzwodów po czasie oraz wpłynie na zmniejszenie penisa

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli żona zamknela mnie na parę dni aż do przyjazdu bulla, to może mieć to takie skutki uboczne ?

W dniu 26.03.2024 o 23:03, upadłyEł pisze:

klatka na penisa, mała noszona 24/7 bez ściagania. Zmniejszy intensywność wzwodów po czasie oraz wpłynie na zmniejszenie penisa

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, xXDrwalXx pisze:

Jeśli żona zamknela mnie na parę dni aż do przyjazdu bulla, to może mieć to takie skutki uboczne ?

To długo falowe skutki. Parę dni czy też tygodni nie zaburzy wzwodów. Jeśli ktoś przez lata będzie pościł od stosunków czy masturbacji, wtedy mogą wystąpić problemy z wzwodem czy też gwałtowny wytrysk przy podnieceniu, co utrudni albo wręcz uniemożliwi stosunek.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...