Skocz do zawartości
cuck_gdn

Sesja zdjęciowa

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Szukam fotografa, najlepiej z okolic Trójmiasta.

Chciałbym zrobić sobie i żonie prezent z okazji rocznicy ślubu w postaci erotycznej sesji zdjęciowej. Ogólnie plan mam taki, żeby zaczęło się to od małżeńskich zdjęć sensualnych, w bieliźnie "cywilnej". Zamówiłem też dla żony bieliznę w klimacie cuckold:

image.thumb.png.ca0fac1e9c37112c330d6a1d5b704b01.pngimage.thumb.png.c77eaa55bec6e45f9a584fa6ccf0ddad.pngimage.thumb.png.db1551639c48761d95ca2ebccb770030.png

Więc jakby już się klimat rozkręcił i temperatura wzrosła, to poprosiłbym żonę o zmianę bielizny na "tematyczną" :)

W czasie sesji chciałbym, żebyśmy zostali sfotografowani we dwoje, ale nie wykluczam też, żeby dołączył do nas fotograf lub męski model. Z góry zaznaczam, że nie mam pewności czy żona na tyle się otworzy, żeby dopuścić udział innej osoby.

Scenariusze, które rozważam:

- żona pieści oralnie dwóch panów (ja + model)

- żona pieści oralnie modela kiedy ja liżę ją na dole

- model dochodzi na piersi i w usta żony po czym ja się z nią kocham wylizując jej piersi i całując się namiętnie

- jestem z żona w pozycji 69 (ja na dole), model penetruje ją od tyłu [mało prawdopodobny scenariusz na ten moment]

Z góry dzięki za namiary. Powoli przygotowuję grunt do naszej gotowości na takie zabawy :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...