Skocz do zawartości
Kunal

Bull

Rekomendowane odpowiedzi

Z wielką przyjemnością poznam szczęśliwe małżeństwo, gdzie na równi czerpiecie przyjemność psychiczną i fizyczną z relacji cuckold. 
Mam 42 lata, ciekawe życie, kilka hobby, poza tym lubię  wchodzić w rolę bulla ?. Szacunek, takt, dobry smak i nie przekraczanie Waszych granic. Lubię budować napięcie: randka, dobre wino, kolacja, flirt, podrywanie Hotki, które powoduje maksimum podniecenia u Rogacza. Namiętny seks z Hotką, czułość, pocałunki, przytulanie… Innym razem mocny seks z dominującym bullem. Wszystko z należytym szacunkiem. 
Mam ponad 180cm wzrostu, ciemny blondyn, zadbany. 
Nie jestem zawodowcem, chciałbym stały układ z jednym małżeństwem. Jestem zdrowy, ale mogę  zrobić aktualne badania na hiv i inne choroby. 
 Najchętniej Katowice i okolice, Bielsko.

pozdrawiam 

K

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...